E clar ca fata tine la tine dar din cate spui are c-am multe figuri in cap legate de gelozie si daca lasi dupa ea azi maine ti se urca in cap...
Din cate spui, cred ca e destul de geloasa , e de bine, asta inseamna ca ii pasa. totusi prea multa strica, si mai ales orgoliu care il are, asta nu o sa duca decat la certuri. inteleg odata, de doua ori nu suni, nu dai mesaj, dar sa nu dai deloc?
vorbeste cu ea, spune-i ca te deranjeaza ca nu da nici un mesaj. nu tu trebuie sa o impaci mereu, ca nu esti doar tu in relatia asta, trebuie sa rezolvati problemele impreuna
Parca ati avea 12 ani ... Bai frate tu la 20 nu stii sa iti rezolvi singur problemele?
Stii, era o melodie in care zicea : "Fetelor nu va lasati din prima seara".
Aproximativ o luna? Dupa ce s-a lasat pe mana ta de la prima intalnire? Chiar consideri ca te iubeste? Asa de rapid? Hmm.
Mie una nu-mi prea place situatia voastra, dar nah. Ea nu are niciun drept sa-ti aminteasca de fostul ei, care o impaca. Trebuia sa-si dea seama ca o sa te simti prost. Parerea mea este ca ar trebui sa te impui mai mult in aceasta relatie, altfel o sa ajungi sa o iubesti cu timpul iar ea o sa te cam joace.
Take care.
Offffffffff greu eu cred ca face asta ca sa vada daca tii cu adevarat la ea dar intr-un fel mi se pare cam exagerat daca ii faceam prietenului meu asa cred ca ma lasa din prima saptamana totusi incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca totusi o iubesti dar trebuie sa ai si o viata sociala si daca mai continua asa vei ramane fara prieteni eu cred ca este genul de fata mai mofturoasa si toata lumea trebuie sa stea la picioarele ei daca nu se intampla asa face ca un copil rasfatat totusi ai grija ce ii spui
HappynewCenusa întreabă: