Offf...
Pare greu,pare complicat...
Imi dai senzatia ca doar te-ai odihnit de fosta ta iubire si esti gata s-o iei de la inceput.
Poate ca cel cu care esti acum e doar un intermezzo care ti-a deschis ochii,nu stiu.
Nu stii nici tu.
Ca sa afli,stai o saptamana singura,fara nici unul.
Cere-i fostului sa nu te sune,pana nu-l suni tu,spune-i ca vrei sa intelegi ce se intampla cu tine,sa-ti dea un ragaz,va intelege daca te iubeste.
Spune-i actualului ca lucrurile merg prost si trebuie sa te gandesti ce-i cu voi,faptul ca greseste nu vad sa-l indemne sa se autodepaseasca. Cere-i o saptamana de pauza,nu vorbiti,nu va vedeti,nimic.
Si,singura, incearca sa afli ce vrei, de fapt.
Sper sa iti gasesti si linistea si jumatatea perfecta!
Asculta-ti inima. Daca pe primul pe care l-ai iubit, l-ai lasat si a fost o greseala, iar al doilea este cam la acelasi nivel, ii iubesti la fel, incearca sa afli mai multe despre amandoi, si afla pe care il iubesti cu adevarat. Funda?
Eu zic sa te gandesti bine bine inainte sa alegi... fostul odata ce ti-a gresit o va face din nou... fara nici un fel de ezitare. Explicai actualului ce iti place si ce nu, ce de deranjeaza, acorda-i timp poate ii trebuie mai multa incredere in tine. ma rog totul tine de tine acum poate o sa iti para rau pentru actualul poate tine la tine ai griija de tine te pup:*
E complicat raudaca il iubeai pe fostul nu trebuia sa il prezinti pe actualu parintilor tai fa o alegere ca pana la urma unu va suferi gandeste-te bine si alege ce iti zice inima e cel mai bine am trecut si eu pa'n asta