| Borcaradu a întrebat:

Povestea suna cam asa : am fost impreuna cam 3 luni, iar dupa acea ea s-a schimbat radical, adica era genul de fata lipsita de figuri si orgolii, dar dintr-o data a devenit exact opusul a ceea ce credeam eu ca este. Ne-am despartit, iar dupa o luna si-a cerut scuze pentru comportamentul arogant pe care la avut spunand ca a facut ceea ce a facut din cauza ca a observat ca m-am atasat prea mult de ea si ca ea nu dorea asta si mi-a cerut sa fim prieteni (suntem la aceeasi facultate). Am aceptat ideea si i-am spus ca nu regret nimic din ce s-a intamplat, adica eu nu am vrut sa-i arat ca eu inca tin la ea si astfel am devenit doar prieteni. Totul bine pana aici doar ca atunci cand sunt in compania ei observ ca ea inca este atrasa de mine...imi zambeste, se baga in seama se uita in ochii mei. Vreau sa stiu daca merita sa mai incerc inca odata sau nu, adica inca tin la ea doar ca nu pot sa uit ceea ce a facut. Vreau orice fel de sfaturi in special de la fete big grin

Răspuns Câştigător
| Saw3Danny a răspuns:

Pai probabil a intervenit monotonia. ca sa tii o fata langa tine trebuie sa fii o provocare pentru ea, fetelor le plac provocarile iar daca tu te lasi cuprins de senimente si esti mereu bun cu ea sa ii dovedesti ca o iubesti e total gresit, tu in momentul ala nu faci altceva decat sa ii hranesti orgoliul iar apoi totul devine plictisitor si te vede ca pe un simplu om care incearca sa atraga atentia pentru unpic de dragoste.
cu alte cuvinte te vede mai prejos decat ea
ce trebuie sa faci sa creezi atractie
in prima saptamana incearca sa o seduci dar ai grija cuvintele sa nu fie din inima ca te ai ars daca lasi sa se vada ca esti indragostit, deci glumeste cu ea fa-o sa zambeasca, faceti ceva distractiv impreuna
apoi nu o suna tu las-o pe ea sa te sune
deci daca ai vazut-o fericita in ziua precedenta te va suna. ideea e ca acum trebuie sa devii mai distant dar fa asta treptat si nu brusc
acum ea va incerca sa retraiasca clipele frumoase iar tu trebuie sa ii arati in mod indirect ca nu esti catelus care pune botu deci tu esti,, gigi duru,, cu alte cuvinte trebuie sa te joci cu nervii ei sa fii mai indiferent, dar ii mai dai si atentie.
si cel mai important lucru daca incearca sa fie indiferenta nu pune botu si ia atitudine fii barbat si arata-i ca tu esti sefu. in fine sunt multe zis si na astea depind de caracter si de stilul fiecaruia de a seduce. dar acum ma gandesc ca iti stie toate slabiciunile si nu prea mai poti schimba nimic dar totusi incearca nu ai nimic de pierdut. bafta

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cat ati fost impreuna, 3 luni,ea a fost asa cum doreai tu sa fie pentru ca dorea sa te cucereasca.
I-ai placut,a hotarat ca trebuie sa-i apartii,a facut tot ce era necesar pentru asta,apoi ai devenit banal,curiozitatea ei se terminase si a redevenit cea care este cu adevarat.
V-ati despartit,v-ati continuat vietile si se pare ca ceea ce a atras-o la inceput,o atrage din nou si ii placi iar.
Fata se joaca cu tine,ii place sa te aiba intre fanii ei,intre vesnic indragostitii fara speranta,in "haremul" ei,daca vrei.
Singura ti-a spus ca ea nu doreste o legatura serioasa si cred ca e singurul lucru sincer pe care ti l-a spus.
Exista si genul asta de fete,fluturei din floare in floare,incantate azi de unul, maine de altul, declarand iubire tuturor si neiubind pe niciunul.
Sfatul meu e sa nu incerci din nou, te-ai ars o data, ajunge.Rezultatul va fi acelasi,te va pastra pana se va convinge de sentimentele tale si iar te va arunca.
Las-o sa se comporte cum doreste, tu vezi-ti de viata ta si cauta o alta fata.Una care sa nu se joace cu inima ta, una sincera si plina de suflet.
Nu fii dezamagit, bine ca s-a terminat inainte sa inceapa si nu ai investit ani intr-o relatie inexistenta!
Intotdeauna, in tot raul e si un bine!
Bafta sa ai!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Acum,sunteti prietene si e normal sa-ti zambeasca.
S-a purtat asa pentru ca era sigura de dragostea ta,si-a profitat. Probabil ca nu vroia sa-ti faca rau din cauza ca ea nu simtea acelasi lucru pentru tine. Si s-a gandit ea ca daca se comporta asa va reusi sa te indeparteze.
Bine ai facut ca nu i-ai aratat ca iti mai pasa. Nici sa nu o faci. Va profita iar.
Daca merita sa mai incerci sau nu? Raspunsul se afla la tine. De obicei e bine sa faci ce iti dicteaza inima.
Eu iti sugerez sa mai fiti ''doar prieteni'' o perioada. Si daca se ivesc ocazii sa iesiti un grup, te apropii si te dai la ea. Sau daca nu, o inviti tu undeva si faci acelasi lucru.
Iti sugerez asta pentru ca daca va accepta, dar apoi iti va spune ca nu mai puteti fii impreuna. E clar ca ii era doar dor de tine si ca ii plac aventurile.
Dar daca va veti intalnii in continuare, inseamna ca v-ati impacat.
Iar totul o sa fie frumos.
Doar ca de data asta sa nu mai lasi totul dupa bunul ei plac. Impune-te!
Mie una nu mi-ar place sa am un iubit care nu se impune si care ma lasa sa fac de capul meu.
Bafta!

| iMaDreamer a răspuns:

Pai si daca te atasezi iar de ea? Ce mai are de gand de data asta? Astea sunt jocuri prea copilaresti pentru doua persoane de 20 de ani. Sau poate nu... poate chiar are vreo problema grava, gen boala incurabila sau mai stiu eu ce trecut zbuciumat. Dar si asta totusi e prea din filme. Sunteti cumva la actorie?
Poate ii place de tine doar fizic vorbind, ochi buze si altele, e normal sa fie atrasa; si poate nu are de gand ceva serios.
Parerea mea este ca se joaca cu tine. Daca se merita sau nu, ea va trebui sa-ti dovedeasca prin comportamentul ei. Si nu ma refer la priviri insistente, atingeri si vorbe dulci.
O s-o dai tu la capat cu ea

| neutrino a răspuns:

Esti "baiat mare" si te exprimi in genul " am devenit doar prieteni". Se pare ca nu ai avut niciodata prieteni si nici nu cred ca vei avea, pentru simplu motiv ca nici macar nu stii ceea ce inseamna. Este o onoare sa ai prieteni. Cat priveste fata, mai poti incerca inca o data, ca la loz in plic. Tot necastigator va fi.

| stark47 a răspuns:

Cand placi pe cineva, ai tendita sa ti schimbi comportamentul.sa te faci mai "placut"pentru acea persoana.cred ca ast asa intamplat si cu fosta ta. poate ma insel, eu spun sa mai vorbesti cu ea, sa o cunosti mai bine, sa observi daca in preajma ta comportamentul ei e difeit fata de "obisnuita"ei comportare. daca inca simti ceva pentru ea, nu pierde timpul.

| SyndicateX a răspuns:

Din cate am inteles eu ea nu vrea o relatie serioasa, daca tu vrei ceva serios atunci las-o impace, cauta una care sa te respecte.