| lolium a întrebat:

Povestea vietii mele din ultimele luni.

Am cunoscut un tip prin intermediul unei colege de facultate. La inceput nu am bagat in seama chestia asta, dar apoi am inceput sa iesim toti 3 si pe parcurs i-am cunoscut pe amandoi happydusi cu pluta, foarte fumatori, betivi, isi traiesc viata fara reguli, fac sex pe unde apuca, atat intre ei cat si cu alti parteneri. Eu am o altfel de viata, imi mananc mancarea din farfurie dupa care imi vad de sarcinile pe care le am de indeplinit. Cu toate astea, nu ma deranjeaza felul lor de a fi Singura problema e ca am inceput sa ma apropii de tipul acela, si am ajuns sa ne luam in brate, sa ne sarutam, si nici nu mi-am dat seama cum s- a ajuns la asta. Nu stiu daca ma gandesc mereu la el si am tendinta sa il bag in seama pentru ca ma atrage fizic, sau pentru ca nu s-a apropiat niciun barbat atat de tare de mine ca el. O alta problema de-a mea e ca sunt singura si mi-a s dori mult o relatie.
Cum sa fac sa scap de situatia asta? El nu e serios, se joaca cu mine, si-a dat seama ca il plac si ii place al naibii de tare ca ii acord atentie, dar doar atat (orgoliu, deh ).Ma gandesc ca daca nu ma obisnuiesc cu ideea asta o sa mi se intample la fel si cu urmatorul, in sensul ca o sa ma copleseasca prea tare insistentele barbatilor pe viitor, doar pentru ca sunt "mica si fraiera"(cum zice el )
Nu am nevoie de o relatie lipsita de emotii, vreau pe cineva care ma sustine si ma iubeste cu adevarat. Daca as renunta le ei doi, pe de alta parte, as pierde putinii amici cu care mai ies serile

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In nici un caz nu reprezinta el prototipul barbatului din visele si idealurile tale. Nu ar trebui sa ramai mirata daca ti-ar propune sa faceti sex doar asa pur si simplu, adica asa cum se procedeaza in cadrul prieteniilor fara obligatii, fara beneficii. Ceea ce vei face si modul in care te vei comporta in viitorul apropiat depinde doar de libertinismul caracterului tau precum si de perceptele moralitatii in care ai fost crescuta si educata. Multa sanatate.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Fa ce-ti spune inima.Iesi si tu o data cu un baiat, nu cred ca se sfarseste lumea.

| Divy a răspuns:

Ști e bine să vrei dar dacă continui astfel s-ar putea să ajungi să fi folosită și să faci aceleași lucruri exact ca acele persoane ținând cont că prietena ta te-a introdus în acest lucru, înseamnă că nu e nici ea departe.

Ceea ce face el e să se folosească doar de tine și pe urmă vei suferi, faci cum vrea inima dar să nu regreți decizia făcută.

| Zarzarica96 a răspuns:

Nu trebuie să-i pierzi pe ei şi nici amici care ieși seara. Ar trebui să te gândești ca acest băiat doar se joacă cu tine, cu sentimentele tale. Ceea ce la orice băiat îi face plăcere. Eu zic să te gândești bine, să îți dai orgoliul la o parte, şi să nu mai ai acele sentimente față de el, joacă-i un joc, fă-l să creadă că îl placi /iubești şi după vei vedea dacă lucrurile se schimba, poate el se v-a schimbă, poate îl faci să te iubească. Dacă vezi că te vrea doar în pat, atunci dă-i peste nas, şi spune-i că a fost pur și simplu un joc. Nu simți nimic pentru el. Nu-ți lasă sentimentele " să facă ce vor ele".