| Carliiy a întrebat:

Povestea `vietii mele` laughing. Sunt boboaca, si de cand a inceput scoala m-am indragostit de un baiat de a8a >:". Am mai avut prieteni inainte, dar niciodata nu am fost atat de indragostita.simt ca il iubesc cu toata fiinta meabig grin! Inainte nu prea vorbeam, ne salutam si doar atat, dar de cand a inceput vacanta vorbim pe mess aproape zilnic. E foarte de treaba, chiar daca suntem foarte diferiti. El e rocker...ma rog sunt multe de zis.De ieri, el are o prietenastraight face Am ramas `wowstraight face` cand am vazut. Dar fata aia nici macar nu e din orasul nostrulaughinge de departe dar cica va veni aici peste 2 saptamani.Nu pentru totdeauna, ca e clar ca nu o vor lasa parintioh go on.Eu de ieri nu mai am chef de nimic, nici nu am mai vorbit cu el adica nu m-am mai bagat in seama, nu nimic, simt ca traiesc intr-o lume care practic s-a prabusitstraight face:-

6 răspunsuri:
| deeadragutza2 a răspuns:

Incearca sa afli mai multe despre acea fata sa iti dai seama daca relatia lor merge. spune-i in fata ca tii la el si intreaba-l daca aveti vreo sansa sa fiti impreuna daca el zice ca nu ocupati timpul cu alceva. ceva ce iti place ca sa il uiti dar puteti ramane prieteni dar daca nu ai sanse nu spera la mai mult pentru ca o sa iti faci rau singura tu o sa suferi. funda? :-D

| AdelixA a răspuns:

Tu vorbeste cu el in continuare ca sa nu isi dea seama(desi esti extrem de evidenta) ca vroiai cu o relatie.Continue totul ca inainte.Si de unde stii tu ca is impreuna? Si-au pun,, In relation'' pe Faceboo. Poate doar a vrut sa vada cum reactionezi.Macar ramaneti prieteni.Nu se stie niciodata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu s-a prabusit nimic. Pur si simplu cauta alt baiat ca sa-l uiti pe acest rocker.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Si eu am fost in situatia ta cand am intalnit o fata care avea iubit de 3 luni laughing, dar noi vorbeam des si ne intelegeam ca fratii.Dar a intervenit "iubitul" ei si a crezut ca suntem impreuna si de atunci nu mai vorbesc cu ea si nici ea cu mine.Calmeazate si incearca sa gandesti, faputl ca lumea ta se prabuseste practic din cauza unui baiat.Gandeste-te ca vor mai fi zeci de baieti pe care ii vei "iubi". Esti o adolescenta (probabil) si este total normal sa ai astfel de mici depresii.Eu asta am facut cand m-am certat cu fata:am gandit rational si am zis ca nu merita sa imi stric toate planurile pentru o fata care nici nu tinea la mine.Asa ca asta ar trebui sa faci si tu si sa revii la viata de dinainte de al intalni.Viata merge inainte si tu trebuie sa fi cat mai optimista si nu trebuie sa cazi in depresie din cauza unui baiat. Sper sa te fi ajutat si iti urez multa bafta pe viitor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunteti asa apropiati,ar trebui sa ''convoci'' o discutie cu el despre aceasta prietena sa vezi ce simte pentru ea,daca e ceva serios.Iar asa ocazional,incearca sa mai filtrezi cu el sa vezi daca iti raspunde,dar nu ii acorda prea multa atentie sa nu si-o ia in cap,fa-i cate un compliment vorbeste-i frumos,arata-i ca il placi,poate va iesi ceva. Daca nu,incearca sa te resemnezi cu faptul ca are pe altcineva si voi sunteti doar amici, nu e sfarsitul lumii, vor mai fi si alti baieti cu care vei avea o dragoste reciproca.Incearca sa nu te gandesti numai la el,sa nu-ti mai faci atatea sperante,sa faci activitati cu prietenii,sa te simti bine, sa te preocupi de tine si de aspectul tau, sa mai vorbesti si cu alti baietihappy

| Lalisu a răspuns:

Nasphaaalaughing