Primul meu sarut a fost dezastru mondial.de aceea nu-l voi uita niciodata S`a intamplat acum`s vreo 2 ani cu actualul meu iubit Acum am 16.
El a venit la mine.
ne-am uitat la un film.
Dupa aceea am ramas singuri in camera.
Era o atmosfera ciudata.
Camera era semiluminata.
Afara batea un vant.ff. tare. misca nucul din fata apartamentului.
El s`a apropiat de mine.mi`e mi-a ramas inima`n loc.pentru ca nu ma mai sarutasem niciodata.
mi-a atins usor buzele cu buzele lui.
Apoi.am continuat am continuat.insa eu aveam gura prea mult deschisa[nu ma pricepeam].
El mi-a zis usor. " Apropie`ti buzele. si da`mi limbutza"
Atunci mi-am dat seama ca si-a dat seama ca era primul meu sarut
Dupa aceea. dupa ce l`am facut sa stea oleaca ca la dentist `m-am prins si eu de schema. si a fost super. apoi din ce in ce mai bine`. inca sunt cu acel baiat.si.sarutu e :X:X:X Funda daca`ti place:-p`
O fost ciudat, prima data cand m-am intalnit cu un baiat am mers in parc neam pus jos, am stat am povestit, si bum ma tzuca dintr-o data, cum a fost prima data m-am speriat, m-am blocat si i-am spus ca de ce se grabeste , ca avem tot timpul din lume
Primul meu sarut s-a intamplat nu de mult. Eram in parc cam pe la ora 9 seara si eram cu iubitul meu ne plimbam de mana si la un momendat ne-am asezat pe o banca si el m-a strans tare in brate si a spus ca ma iubeste si eu m-am uitat fix in ochi lui si l-am sarutat a fost super romantic am simtit ca sunt cea mai fericita persoana si ca st cea mai iubita. Am avut putine emotii dar dupa ce s-a intamplat prima data m-am obisnuit
Eram aman2 cazati la acelasi hotel (am fost in vacanta impreuna cu familiile noastre)pe la 11 seara bate la mine la usa.si mi-a propus sa iesim in parcul din apropiere,in timp ce mergeam inspre parc,am ajuns pe o straduta neiluminata,eu am auzit un caine latrand,si i-am spus ca mi frica de caini,el m-a luat in brate :X:X,asa,am ajuns in parc,ne-am asezat pe o banca,m-a luat in brate,eu stateam cu capul razamata de umarul lui,imi mangaia mana, a inceput sa ma sarute pe frunte de vreo doua ori, apoi mi-a sarutat nasucul si apoi a zis "da-mi gurita" si ne-am sarutat :X:X a fost super super super frumos!
Eu si iubita mea mergeam spre casa deoarece suntem aproape vecini am zis aproape neam oprit un pic la ea sa bem un suc ea vroia sa ia e portocala si a scapato e am vrut s-o iau si ea a vrut de asemenea neam atins de mini am2 am mers in camera la ia si na sarutat pe mine m-a facut sa ma simt ca ea cjiar ma iubeste si ma mai facut sa ma simt in al 9-lea cer
Ok. Primul meu sarut adevarat. 1900 toamna:
A fost o experienta unica. Eram in intestine si cautam hrana pentru a doua zi. Acidul gastic ma ineca si mergeam pe tesut. Era sa daramam ficatul dar am trecut peste bine cu asta. Ne tenta bila si pancreasul, aratau misto, ne-am dat in ele uța-uța. Mi-am imbratisat iubitul si m-a sarutat cu bubele...adica buzele-i carnoase. Am ramas fara jumate de maxilar, m-am simtit amortita si piscata de sute de tantari, dar chiar a fost tare.
funda.
Pai tocmai ieseam din cls ca sa plec de la scoala si baiatul de care imi placea mi-a zis ca vrea sa-mi spuna ceva,m-a dus intr-o clasa goala, eu stateam pe o banca cu capu in jos, el s-a apropiat de mine si mi-a zis:
el:vanessa?(numele meu)
eu:da(tot cu capul in jos)
el:uita-te la mine.
am ridicat capul si chiar atunci m-a sarutat:X:Xiar de atunci am zambit o saptamana in continuu!