Pai in clasa a 6-a m-am certat foarte tare cu profa de mate, care era si diriga-mea.tot timpul ne facea prosti, idioti, pe fete fufe si etc. si am inregistrato, si am fost cu inregistrarea la director. el i-a spus ca cineva din clasa "a parat-o" si ea atunci a venit la noi, si a facut scandal.eu cu inca o fata si un baiat, i-am spus ca noi am fost.atuni ea de mine s-a luat, si a inceput sa urle si sa-mi scada nota la purtare. m-a dus si la o invatatoare, sa-i spuna ce am facut eu.adevarul este ca de-abia acum realizez ca ea putea sa-si piarda slujba din cauza mea.cat despre comportamentul meu la ora:nu faceam galagie si nu dranjam, incercam sa fiu activa la ora, si nu intrasem in nici un conflict cu ea pana atunci.noroc ca acum nu mai e nici profesoara si nici driginta, ca i se pusese pata pe mine.
Am preferat sa fiu in relatii bune cu profesorii, desi am antipatii pentru anii.
Pai eu la engleza, profesoara ma asculta in fiecare ora si o data cand a venit randul meu (imi dadea des minus) am ridicat tonul si am zis:,, Ce dracu ai, tot timpul te iei numai de mine'' si ce scandal o iesit, m-a criticat toata ora si i-a spus si la diriginta care aia si mai rea de gura, diriginta a uitat dar profesoara a continuat sa fie si mai al dracului cu mine, nici macar vacanta de vara n-a facut-o sa uite, asa se face ca si acum, in a 6-a nu suntem in relatii bune.
O profesoară de engleză a ajuns la tratament la psihiatrie după un conflict cu mine. Eram clasa a XI-a.
Motivul: Subevaluarea constantă a mea!
Noroc.