Prima mea poveste de dragoste...A fost acum mai bine de 5 ani dar mi-as amintio perfect oricand. Totul a inceput dint-un joc copilaresc. Au fost clipe magice. Iesisem int-o zi la plimbare si am tecut pe langa un magazin de bijuteriieu am vazut o batara ft daguta, iar el a obsevat ca ma uit insistent la ea, nu i-am spus nimic, nu mi-a spus nimic dar in cealalta zi aveit cu acea bratara la mine :X Facea orice pentru mine, imi oferea orice. S-a batut pentru mine... traiam o iubire ca in filme :X Dar cum de multe oi si in filme relatiile se sfarsesc, s-a intamplat asta si cu noi. Dupa o relatie de 9 luni fara ceri, fara reprosuri, fara scene de gelozie s-a produs ruptura. Sincer 4 ani de zile m-am gandit la el, vroiam sa-l vad, vroiam sa-l sarut o data. Nu l-am putut uita usor deloc. El a fost parte din sufletul meu iar cand a plecat nu a luat o parte cu el ci a facut in asa fel incat inima si sufletul meu sa nu mai aiba pace
Am avut parte de cea mai frumoasa si romantica declaratie de dragoste la prima vedere.Cica -Facem sex?
Prima mea iubire adevarata a fost chiar cu actualul.am mai avut iubiti dar nu era cum este acum.in prima zi de intalnire, tremuram unul langa altulnu stiam ce ne place si eram un pic imtimidati. apoi tot a mers mai binisor. dupa 4 luni ne-am despartit si am stat 2 luni despartiti pana in punctul cand prietenul imi trimite sms ca ma iubeste si stie ca nu o sa mai fiu cu el si plecase saracul la cluj.am incercat sa il conving din rasputeri sa se intoarca si s-a intors a venit la usa mea cu trandafiri albi si m-a rugat sa nu il mai parasesc niciodata.acum suntem de un an jumate impreuna si chiar mi-as dori sa continuam la fel ca acum: cu multa iubire si respect reciproc
Pai,prima mea iubire a fost de la 10 ani pana la 17. adica imi placea de un baiat care era cu mult mai mare ca mine.cand m am facut si eu mai mare.adica pe la 14-17 ani am stat cu el.ai mei nu ma lasau nici sa vb cu el.dar am luptatttttt pentru el si el pentru mine si am stat pe ascuns.l am iubit mult de tot.asa cum iubeam eu atunci...si a fost asa frumos.am suferit si dupa el cand ma certam cu ai mei.dar acum.am ramas prieteni.el mai simte ceva pentru mine.insa,eu,nu mai il iubesc. si de tinut la fel.dar imi place asa de el si nu uit prin ce am trecut amn2 si a rezistat atat de mult dupa mine...
539776 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Cristinaaa57 întreabă: