Stiu eu o poveste dar, mai trista si chiar asa mi s-a intamplat , Aveam 7 ani, eram la bunici la tara, si alaturi de noi era o fata pe nume,, Elena,,, la inceput, mi s-a parut ca am gasit cel mai frumos lucru si am facut cunostinta cu ea si asa dupa care eu vroiam sa ma sarute macar pe obraz si ii placeau merele ii aduceam mere si primeam pupuri ehh eram in culmea fericirii dupa care cand am crescut mari, m-am mutat la bunici si stateam aici si de 8 martie ma asteptam sa primesc un martisor ffoarte frumos de la ea asa ca n-am ezitat in ultima zi sa il sun pe fratele meu si sa ii spun sa imi ia un trandafir rosu, a doua zi cu trandafirul la spate am intrat in clasa, ea a venit repede si mi-a pus martisor si apoi am scos trandafirul de la spate si i-am spus,,Elena vrei sa fii prietena mea'' ea a ramas uimita toata clasa se uita la noi si a spus,, Da,, eram cel mai fericit baiat dar nu stiam ce ma astepta am aflat ca dupa ceva timp sa intalnise cu alt baiat si chiar se sarutase, atunci am vorbit cu cel mai bun prieten al meu si n-am ezitat sa ii spun ce am pe suflet, el i-a spus ei ca am aflat despre ce se intamplase, a inceput pe zi ce trece sa ma urasca tot mai mult, nu mai vorbea cu mine, nu ma mai baga in seama dar cand acel baiat a parasito, s-a intors din nou la mine spunandu-mi te rog sa ma ierti, si sa stii intre mine si el nu a fost nimic. am acceptat scuzele nestiind cine este ea, a urmat o excursie, in timp ce mergeam cu trenul eram singuri in compartiment atunci i-am facut cadou un ceas de firma (nu dau detalii) ia sa bucurat foarte mult iar apoi la pensiunea in care ne cazasem am inceput sa ne sarutam si chestii din astea dupa ce sa terminatt excursia nu vroia sa stie cei din sat ca ea a fost prietena mea si sa desparit de mine, apoi a mai fost cu inca 5-6 baieti iar eu stiam ce se ascunde sub minunata fata.o poveste care s-a sfarsit urat, dar in viata sunt si bune si rele
Ce parere urata ai despre mine draga Emilian.Stii ce mai.nu cred ca trebuia sa postezi tot ce sa intmplat pe acest site.si apropo unele lucruri nu sunt adevarate.ai vazut povestea in felul tau.nu te ai gandit sa vezii si adevaru'cum poti sa zici ca am mai stat cu 5-6doamne.auzii maii.sa nu mai aud ca vorbestii cu mine daca tot ai o parere asa proastaa.
MisteriousGirl97 întreabă:
linarkfts întreabă: