Depinde de varsta care o ai in prezent
in general fetele vor baietii mai in varsta (barbatii) ca baietii duc lipsa de banii, maturizare, experiente, seriozitate etc
noi baietii, barbatii vrem invers mereu vrem fete tinere pentru ca cei tanar e frumos si nu numai cei tanar din punct de vedere al reproducerii e benefic pentru copil
nu ma refer ca fetele vor mosii si barbatii de 25-30 de ani depinde de varsta lor hai sa spunem ca la 20 de ani vor barbatii intre 25-30 de ani
iar baietii de 20 de ani vor fete de 17, 18, 19 ani asta si pentru ca pe barbat ii interseaza sa faca sex nu o relatie asta e diferenta
Eu sincer in prezent nu-mi doresc nimic in legatura cu genul opus sexualitati mele abia am banii pentru mine da sa mai impart cu cineva eu stiu in viitor cand o sa am ceva banii, si o fiu hotarat cam pe la 30 de ani adica peste vreo 8, 9 ani
Nu stiu care e problema ta ce imi place Dar cum sunt eu un timp modest iti voi raspunde Pai eu nu sunt fata, asa ca prefer fetele nu femeile nu sunt babofil Cam atat tias fi spus si alt ceva dar mai intrebat doar ce prefer
Biancaseba întreabă:
Irina0027 întreabă: