Heiii. :*
Eu am sanii mici si imi place. Coincidenta face ca tocmai ieri am vorbit cu baietii despre asta si majoritatea mi-au zis ca le plac mai mult sanii mici, pentru ca nu o sa ii avem la 20 de ani pana la genunchi, ca alte tipe.
Mie imi plac sanii mici sincer sa fiu. Ce e prea mult strica in conceptia mea. Mici sau medii. Silicoanele nu ma impresioneaza deloc. Prefer sanii naturali.
Eu cred ca sunt importante alte lucruri ei bine... un baiat la prima vedere este atras de aspecul fizic insa apoi degeaba este foto model daca nu stii sa legi doua vorbe.
sanii, cred ca potriviti ar fi cel mai bine
Imi place asa, cei medii, adica nici d'aia sa pun un san sub cap si cu unul sa ma invelesc, dar nici sa ii am eu mai mari decat fata nu e bine
@Leonna: mie nu mi se pare chiar asa normal Stii cum e. niciodata omul nu e multumit cu ce are. Iar fetele cu sani mari se plang ca sunt mari, le provoaca dureri de spate, e musai sa poarte sutien, se holbeaza toti prostii in decolteul lor etc etc. iar alea cu sani mici se plang ca-s mici si n-au cu ce umple sutienu'
Totusi nu asta e important, noi ar trebui sa ne aranjam in asa fel incat sa ne punem in valoare ce avem.
Mi se pare normal ca fetele cu sanii mari sa le placa sanii mari iar fetele cu sanii mici sa le placa sanii mici. ar fi si culmea sa zica.stii uite eu. bla bla
Mahhh voi toti nu stiti decat 2 categorii de sani ca dohh
exista:
SAni mari, sani medii si sani mici...
Voi nu stiti decat categoria sanilor mici si mari Doamnee
dEutSa_8892 întreabă:
VampireDeea144 întreabă: