| RaisaPretty a întrebat:

Preferati sex oral cu sau fara prezervativ?

Răspuns Câştigător
| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

AM incercat si cu ( cand eram mai mica, cele cu gusturi aromate, capsuni, banane ), dar tot fara e cel mai funny sa il vezi cum tremura de placere si tu esti la butoane tu conduci, ii limitezi sau maresti placereabig grin

| RaisaPretty explică (pentru XAndreeaAndreeaX):

Raisa_pretty este idul meu

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce conteaza si asa cu panarame nu fac asa ceva dar nici tipa care se da drept sfanta nu e fata serioasa, multi isi iau boli si nu isi dau seama ce mahala a fost prietena lui

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cu prezervativ mi se pare aiurea, daca nu exista incredere(desi saliva omoara cam toate bacteriile si nu prea exista riscuri) mai bine lipsa... cum s-o vezi cum ia un cauciuc in gura?

| nighter a răspuns:

Fara, evident

| LoveSleep a răspuns:

Cred că nimeni nu linge acadeaua cu ambalajul pus...

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Clar fara, cauciucul incurca iar daca nu mergi la curve si o faci cu iubita/sotia, chiar nu vad riscul.

| JustStitch a răspuns:

Prefer sexul oral

| Armenianeek a răspuns:

Fara. big grin

| AnNéVidoff a răspuns:

Fara e mai romantic! happy
Finalul e problema! Depinde de fata daca accepta sa iti dai drumul in gura ei! happy (da,exista asemenea specimene,tot pe TPU intalnite! happy )
Stiai ca in trecut, in vremurile mai ''antice'', in orient, oamenii foloseau ca prezervativ cozi de animale intoarse? :? laughing)) (puful la tine, carnea la ea laughing)))) )
Funda? happy

| Mieeez666 a răspuns (pentru AnNéVidoff):

Cozi de animale?
Pare interesant. laughing))

| Leo1993 a răspuns:

Clar neprotejat

| CuieMoco a răspuns:

Tie ti-ar placea sa lingi un cauciuc?

| RaisaPretty explică (pentru CuieMoco):

Poate e mai bine un caucuiuc decat sa ajungi sa faca baitul pipi. Stiu ca suna rusinos, dar am auzit cazuri.

| stfnn a răspuns (pentru RaisaPretty):

"sa faca baiatul pipi" lol
o sa mai cresti si tu.

| cosmin986522 a răspuns (pentru RaisaPretty):

Tie iti place sa primesti cunnilingus dar tu lui sa-i faci oral cu prezervativ? e corect? nimeni nu face "pip" in gura ei, poate cand ii vine sa ejaculeze ii spune si isi da drumu pe corp daca fata nu accepta in gura.

| RaisaPretty explică (pentru cosmin986522):

Poate daca tie nu ti s-a inmplat asta nu inseamna ca altor persoane nu.

| RaisaPretty explică (pentru stfnn):

Poate daca tie nu ti s-a inmplat asta nu inseamna ca altor persoane nu. Mai exista si baieti mai prostavani

| CuieMoco a răspuns (pentru RaisaPretty):

Zi-i sa mearga inainte la baie. De doua ori daca e nevoie. XD

| sagetarius a răspuns:

Fara e mai placut pentru amandoi

| EuforikcuKappa a răspuns:

Sexul oral cu prezervativ e ca si cum ai gusta o prajitura, inchisa ermetic in ambalajul ei propriu.
Tu ai manca asa ceva?

Răspuns utilizator avertizat