AM incercat si cu ( cand eram mai mica, cele cu gusturi aromate, capsuni, banane ), dar tot fara e cel mai funny sa il vezi cum tremura de placere si tu esti la butoane tu conduci, ii limitezi sau maresti placerea
Raisa_pretty este idul meu
Ce conteaza si asa cu panarame nu fac asa ceva dar nici tipa care se da drept sfanta nu e fata serioasa, multi isi iau boli si nu isi dau seama ce mahala a fost prietena lui
Cu prezervativ mi se pare aiurea, daca nu exista incredere(desi saliva omoara cam toate bacteriile si nu prea exista riscuri) mai bine lipsa... cum s-o vezi cum ia un cauciuc in gura?
Clar fara, cauciucul incurca iar daca nu mergi la curve si o faci cu iubita/sotia, chiar nu vad riscul.
Fara e mai romantic!
Finalul e problema! Depinde de fata daca accepta sa iti dai drumul in gura ei! (da,exista asemenea specimene,tot pe TPU intalnite! )
Stiai ca in trecut, in vremurile mai ''antice'', in orient, oamenii foloseau ca prezervativ cozi de animale intoarse? :? )) (puful la tine, carnea la ea )))) )
Funda?
Cozi de animale?
Pare interesant. ))
Poate e mai bine un caucuiuc decat sa ajungi sa faca baitul pipi. Stiu ca suna rusinos, dar am auzit cazuri.
"sa faca baiatul pipi" lol
o sa mai cresti si tu.
Tie iti place sa primesti cunnilingus dar tu lui sa-i faci oral cu prezervativ? e corect? nimeni nu face "pip" in gura ei, poate cand ii vine sa ejaculeze ii spune si isi da drumu pe corp daca fata nu accepta in gura.
Poate daca tie nu ti s-a inmplat asta nu inseamna ca altor persoane nu.
Poate daca tie nu ti s-a inmplat asta nu inseamna ca altor persoane nu. Mai exista si baieti mai prostavani
Zi-i sa mearga inainte la baie. De doua ori daca e nevoie. XD
Sexul oral cu prezervativ e ca si cum ai gusta o prajitura, inchisa ermetic in ambalajul ei propriu.
Tu ai manca asa ceva?
JustStitch întreabă:
TaciSiContinua întreabă: