| cassie200 a întrebat:

Preietenul meu m-a parasit ieri. pe motiv ca nu simte nimic pentru mine.suntem impreuna de o luna...credeti ca o sa se intoarca la mine?

Răspuns Câştigător
| dulcykaLy a răspuns:

Pai nici nu cred ca ar avea cum sa simta ceva pentru tine ( ma refer la iubire) Doar sa ii placa de tine, fizic dar si comportamental. Dar daca a considerat ca trebuie sa se desparta de tine pentru acest motiv, este posibil sa-si fi dat seama ca nu ar ajunge sa aiba sentimente puternice pentru tine si sa nu isi mai doreasca sa fie cu tine. Cat despre ce ar putea face el, daca s-ar intoarce la tine, asta depinde de el, si ce gandeste.

10 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Stai calm fata..mai sunt baieti se sfarseste lumea la unu cu care ai stat o luna? big grin

| nikoleta1324 a răspuns:

:p asa sunt baiaeti se despaerte ca nah se plictiseste de noi fetele si asa sunt baieti cu siguranta se va intoarce si daca nu se va intoarce stai linistita mai sunt baieti :*:*

| Andreea52 a răspuns:

Nu cred ca mai are sa te gandesti la asta... Daca el ti-a zis asta dupa o luna nu cred ca se va mai intoarce, sunt baieti care stiu sa te aprecieze in adevaratul sens al cuvantului, nu te opri la o persoana ca fostul tau prieten!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-a spus asta dupa o luna nu are niciun rost sa-l astepti. Te va rani pentru ca desi suna trist, e clar ca spunea adevarul: nu te iubeste. Respecta-i decizia, macar a avut curajul s-o spuna.

Răspuns utilizator avertizat
| Bibiss a răspuns:

Daca ti-a zis ca nu mai simte nimic pentru tine nu cred ca se va intoarce asa repede.
-Ai vazut ceva ciudat in ultima vreme la el? E posibil sa ii placa de altcineva. -E posibil sa se fi saturat. Multi baieti considera ca nu sunt facuti pentru o relatie mai lunga, momentan.
-E posibil sa fi facut si tu ceva care l-a suparat.
Incearca sa vorbesti cu el. Poate s-a intamplat ceva. Poate are nevoie de tine in momentul asta. Sper sa va impacati, si sper ca te-am ajutat cu ceva happy

| mona a răspuns:

O luna nu inseamna mai nimic, sunt care se despart dupa ani de zile, daca ti a zis ca nu mai simte nimic pentru tine nu cred ca se va mai intoarce la tine si ar trebui sa apreciezi faptul ca ti a zis adevarul, baieti mai sunt...

| DistrugatorulDeVise a răspuns:

Nu e chiar aşa grav.O lună e puţin, stai liniştită dacă nu a mers, are balta peşte.

| Vladtz a răspuns:

Nu cred dar te-as sfatui sa-ti cauti altul

| Vladtz a răspuns:

Dami skypeul tau sa vb poate sunt pe placul tau