Preludiul inseamna prin definitie absenta penetrarii, inseamna totalitatea actiunilor care preced penetrarea. Deci nu pune probleme de sarcina.
Penetrarea fara prezervativ e intotdeauna riscanta. Nu stiu exact procente, dar oricum mari (adica daca zic 20% te linisteste?). In mod normal, aceasta metoda contraceptiva este pentru cupluri casatorite, pentru care o sarcina n-ar fi o tragedie. Vreau sa mentionez ca sotul meu, de altfel un tip cu un autocontrol excelent, a acceptat folosirea acestei metode de-abia dupa ce ne-am casatorit. Pana atunci i s-a parut prea riscanta.
Buna, ai mare grija ca se poate intampla, o mica neatentie ce cauzeaza efecte negative...
Cred că Brigaela ţi-ar putea da cel mai bun răspuns. Aşteaptă să-ţi răspundă sau trimite-i un mesaj privat.
Este foarte riscant...iti face numai probleme pentru ca stai toata luna sa te gandesti daca ai ramas sau nu...ideal e sa folosesti o metoda contraceptiva... dar stii cum ii tuturor ne place sa riscam... dar uneori riscul e prea mare...(chiar si eu o folosesc dar nu tio recomand)...
Eu stiam ca preludiul inseamna saruturi, mangaieri, imbratisari etc. deci nu stiu cum ai putea ramane insarcinata...
Bună.
Preludiul nu înseamnă ejaculare, ci încălzirea și relaxarea partenerului/partenerei (sărutări, mângăieri, etc.) pentru o relație sexuală reușită și împlinită.
www.seximus.ro
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: