| ToateNumeleSuntLuate a întrebat:

Presupun ca, luandu-va dupa acest inceput mirific, deja realizati ca aveti de-a face cu inca un adolescent frustrat care cauta putin ajutor online. Daca la asta v-ati gandit, atunci cu siguranta aveti dreptate...

Ca sa trecem direct la subiect, incep sa imi fac griji ca nu ma descurc de nici o culoare cu o relatie serioasa. Desigur, sfaturi generale oricine poate da, dar daca imi permiteti as dori sa prezint situatia mea, cat de cat, astfel incat raspunsurile sa fie cat mai la subiect posibil.

Probabil ar trebui sa incep cu faptul ca pana acum, la varsta de 23 ani, nu am avut decat o relatie de 4 luni la 16 ani... evident nu e tocmai idealul laughing. La ora actuala sunt student, lucrez part time la o companie in domeniul IT, locuiesc singur intr-o garsoniera.

Nu pot sa zic ca am probleme in a interactiona cu alte persoane. Stiu ca in ziua de azi majoritatea persoanelor prefera cluburile, insa ca sa fiu sincer ies in club cel mult o data de 2 ori pe luna. In rest, cand doresc sa ma relaxez prefer sa pierd timpul intr-o cafenea, ceainarie sau la un film.

Totodata nu cred ca pot fi caracterizat ca fiind timid... Ca sa va fac sa radeti putin, am avut o perioada anul trecut cand ieseam ceva mai frecvent in cluburi si tindeam sa ma dau la orice fata disponibila laughing. Totodata pot spune ca am fost pe plaja de nudisti unde am petrecut 4 zile asta vara (este o experienta cu adevarat unica)

Am masina (e o dacie logan model nou... stiu ca multe fete sunt atrase de masini puternice etc dar eu am ales aceasta masina nu pentru a impresiona ci pentru a imi face treaba cu ea ). Ca si calitati fizice am 1.97 inaltime, 88 kg, par negru, ceva mai lung, prefer sa port pardesiuri sau costume in loc de geci si pantofi sau iarna ghete tip pantof. Cele mai mari defecte ale mele ar fi faptul ca nu sunt foarte bun la sport (mai multe accidente in trecut care nu imi permit nici macar sa alerg acum ), sunt cam grabit, si se pare ca nu stiu exact ce vreau.

Si acum intrebarea : considerand cele de mai sus, care credeti ca este motivul pentru care imi este asa de greu sa imi gasesc o iubita, desi chiar caut si nu sunt extrem de pretentios cand vine vorba de fizic (personal sunt mai mult de atras de personalitatea, modul de gandire si de caracteristicile cognitive individuale ale unei fete decat de corpul ei ))?

Deasemenea mai exista cineva intr-o sitatie cat de cat similara, sau a fost? Daca da ce ati facut?

Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu ai nici o vina, nici dacia ta nu are vina. Eu tot 23 am ca tine si tot singur sant - problema vine de la fete ca au pretentii la tipi cu bani care mai da drumul la o injuratura, o bataie pe spinarea ei si sa le tina in carca lor iar ele sa nu faca nimic. Mediul meu de transport e o bicicleta care se cumpara la 4 salarii lunare minim pe economie in Romania, nu imi place sa merg cu masina din cauza taxelor prea mari si sant pasionat de trenuri, intre orase merg cu el. Tu ai noroc ca stai mult pe acasa ai serviciul in oras dar eu plec o luna sau 2 in europa pe interes de servici si am concediu doar o luna pe an, nu mai zic de saptamaniile libere care le voi avea. Nu frecventez deloc chefurile pentru ca nu imi plac doar daca sant invitat asa da laughing

3 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Prietene, ai cam strictu necesar ca sa oferi conform unei relatii serioase. poate nu te ajuta fața, nu te supara ca iti zic.
oricum, in faza de inceput a relatiei trebuie sa fii foarte ingrijit, cu simtul umorului si foarte protectiv cu fata. ele apreciaza siguranta ta pe orice situatie si micile atentii pe care i le oferi, gen deschis usa la masina, ales localuri chic, sunat si interbat pur si simplu ce mai face, sms seara tarziu cu un simplu zambet, invitat la o plimbare romantica sau un film. teatru de corazon etc... si nu descuraja, a ta e si ea undeva acolo te asteapta happy
succes!

apropos, sunt si masini mult mai nasoale decat noul logan si tot au bancheta calda mereu. important e sa nu ploua in ea...

| Quassaar a răspuns:

Știi cum este vorba aia."băieții buni n-are noroc" ...hehe. Nu dispera, sigur undeva este sufletul tau pereche. Trebuie doar să-l găsești. Fetelor, ce mai asteptati? Băiatul este student, isteț, locuiește singur si are si mașină. Fiți cu ochii pe el si nu-l scăpați din mana. Succes, "tipule fara nume"!

| jrockfreak a răspuns:

Și eu am simțit la fel acum căteva luni, dar mă rog, la mine nu cred că e atât de grav având în vedere faptul că eu sunt fată laughing mă rog, culmea culmilor la mine a fost că a trebuit să merg în afara țării ca să găsesc unul care să mă vadă așa cum sunt și să îi placă la nebunie, cu toate că am umblat destul și prin țară. Oricum, a fost o chestie de vară, iar acum stau pe tușă din nou. Pari tipul intelectual, rămâi așa căci relațiile bazate pe intelect au mai multă valoare. Cum s-a mai spus, relax, vezi-ți de ale tale și o să vezi că te va prinde și ea din urmăwinking foarte important este să nu te deznădăjduiești pentru că vei avea aer de disperat și atunci chiar ai motive de îngrijorare straight face frecvetează mai departe localurile care îți plac și dacă ar fi să găsești pe cineva potrivit pentru tine, ar trebui să începi cu locurile tale preferate, eventual mai cizelează-te pe parcurs dacă simți ca se poate mai bine. Și vezi că e un semn clar că nu ești pregătit pentru o relație dacă îți faci griji din lispa uneia.