anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pretik!
Conteaza p/u baieti mult faptul daca esti virgina sau nu?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Niciodata nu voi acuza o fata pentru ca nu mai e virgina. Nu e obligatoriu sa fiu primul baiat din viata ei. Si nici nu voi forta o fata virgina. Nu e nimic rau ca esti virgina. Pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivita. Dar as putea fi eu aceea persoana. Mi-ar parea bine intr-un fel sa fiu cu o fata virgina daca imi place de ea si e fata pe care o cautam de mult. Daca iti place o fata nu conteaza aceste lucruri. Important e ca eu sa simt ca fata tine la mine.

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Strict din punctul meu de vedere nu contează deloc.
O fată nu este cu nimic mai bună şi cu nimic superioară dacă este virgină.

| Floreenofficial a răspuns:

Depinde.
in general nu.

| BRG a răspuns:

Ba contează foarte mult ca fata să fie virgină, pentru că şi eu sînt virgin şi nu aş vrea să-mi i-au de soţie o fată care a fost a tuturor, aşa ca un prosop pe care se şterg toţi, aşa sînt fetele care se culcă cu toţi.

| irina20 a răspuns:

Conteaza, pentru baiatul care te place mult si vrea o relatie serioasa cu tine. Apreciaza asta. Dar baietii care vor doar aventuri nu prea cred ca-i intereseaza...

| Lorelai a răspuns:

Nu ar trebui sa conteze, insa totusi satisfactia pe care o poate avea un baiat ca fata iubita e virgina e mai mare... Insa poti iubi cu adevarat o fata chiar daca nu e virgina, nu e esential.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Dupa parerea mea nu ar trebui sa conteze, pentru ca nu mai e ca pe vremea bunicii.Atunci erau virgine cand se casatoreau pentru ca se casatoreau f devreme, la 18-20 de ani, cam asa ceva.
Si inca ceva, virginitatea nu are de-aface cu moralitatea, daca o fata nu e virgina nu inseamna ca trebuie sa o consideri usoara doar pentru faptul ca s-a daruit din iubire.

| paramore a răspuns:

Ar conta dk ar mai gasilaughingnu vezi pe site-ul asta cate fete de 12, 13, 14 ani au facut dragoste, pai ce sa mai zica saracii baietihee hee

| julieta a răspuns:

Sunt cazuri si cazuri, sunt baieti care vor sa aiba prietena virgina iar altii nu.sunt persoane care nu si-au inceput viata sexuala si au peste 18 ani si nu mi se pare deloc o rusine sau ceva iesit din comun, dar se pare ca pentru unii e ceva de ras si de luat in bataie de joc.fiecare persoana e stapana pe viata sa si va face acest pas cand va crede de cuviinta! am cateva cunostinte care isi incepusera viata sexuala mai devreme de 18 ani, prietenii lor in primele luni nu au dat semne ca ii deranja faptul ca isi incepusera viata sexuala, dar dupa le scoteau ochii. cine sa-i mai inteleaga

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| iverson a răspuns:

Pentru mine ar conta, daca esti primul stii ca o ai doar pentru tine si ca nimeni nu ti-o poate lua daca te tii de ea, daca au mai fost si altii pot sa existe dubii uneori, parerea mea.

| ticu a răspuns:

Daca baiatul este virgin si are cateva pretentii conteaza. Daca a facut-o deja nu cred ca ii pasa atata timp cat ii place de tine.Sau daca afla ca esti la al 3-lea cu care o comiti te-ai cam dus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, chiar foarte mult.De vrut, va vrem pe toate dar dintre o virgina si una care nu mai este, tot timpul cea virgina va fi mai frumoasa, in inima noastra happy
Nu spun ca asta se aplica la toti baietii dar la majoritatea, da. Virginitatea chiar poate face diferenta intre doua fete.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enshtein a spus:,, totul e relativ", adica in diferite cazuri diferit.
Daca doua persoane se iubesc sincer si reciproc, virginitatea nu prea conteaza.