| Badara_Razvan_1982 a întrebat:

Prezervativele sunt interzise minorilor?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, prejervativele nu sunt interzise minorilor, gasindu-se la farmacie si la unele supermarketuri, spre vanzare, tuturor clientilor.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU, in nici un caz. Prezervativele se vand la liber oricui indiferent de varsta. Nimeni nu-ti poate interzice sa-l folosesti in alte scopuri decat cel ''oficial'' si anume la confectionarea unei prastii, a bombelor cu apa, ca baloane ornamentale sau chiar pentru a te masca de....Halloween. laughing

| mihai69 a răspuns:

Din fericire, nu. Din păcate, aceștia NU le folosesc...

| LPCTSTR a răspuns:

Intrebare buna: la o vasta asa mica iti foloseste prezervativul la ceva?
Posibil, probabil, si acei inteligenti care au copii de la 12-16 ani s-au bazat pe asta, si cu toate ca tu n-ar trebui sa te gandesti la ele (inclusiv actul pentru care sunt folosite) nimeni nu ti le ascude. Posibil o mica rusine si curiozitatea vanzatoarei, in rest esti liber sa faci "ce vrei"(pana nu afla parintii rolling on the floor)
Si greu mi-ar fi sa cred ca voi, la 14 ani va ganditi la chestii pentru adulti, insa nu degeaba Romania este numita "tara tuturor posibilitatilor", nu?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu pentru ca si ei trebuie sa se protejeze.

| HazelEyes77 a răspuns:

Evident ca nu ...ar fi absurd ca doar tinerii nu mai asteapta de mult 18 ani ca sa faca sex.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu. Le poţi cumpăra de la orice supermarket. Ori de la farmacii.

| Maioneza9 a răspuns:

Vai de viata mea daca ar fi interzise pentru minori atatea avorturi ar fi...