| Melinaaaa a întrebat:

Prienul meu a plecat acum doua saptamani in Anglia pentru 6 luni, normal pentru bani. Cand era in tara ne mai ciondaneam, dar ne iubeam mult mi - am inceput si viata sexuala cu el. Cand a plecat mi a promis ca orice ar fi o sa fim impreuna si ca ma iubeste mult de tot. imi este frica deorece ochii care nu se vad se uita oare o sa ma uite? de vb la tel vb pe fiecare zi sau la 2 zile pentru ca ne ia foarte mult din credit mai ales lui. imi zice sa am grija si ca ma iubeste mult si sa nu afle ceva de mine si sa nu il ddezamagesc. oareo sa ma uite, o sa ma mai iubeasca?

8 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mai, se poate sa fie totul ok.
6 luni trec repede. Si oricum, daca te iubeste, nu te va uita. Relaxeaza-te!

| vali1985 a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi.
Daca ti-a promis ca te va iubi si ca o sa fiti impreuna nu are cum sa te uite.
Contacteaza-l pe mess, facebook, skype.
Sper sa ai succes!
La multi ani!

| neutrino a răspuns:

Ai prea multe pretentii de la o relatie normala. Sigur ca el doreste sa aiba ceva cald si aici in tara, pentru atunci cand se va intoarce.

| DeidaraXR1 a răspuns:

Tine legatura cu el. Nu trebuie sa vorbiti la telefon. Daca are posibilitatea la internet(mobil sau nu) puteti vorbi pe net gratis big grin. Daca s-a dus acolo pentru cuplu se va intoarce tot pentru el.

| Nelamuritul a răspuns:

1.Sa continui sa vorbesti cu el.
2.Is doar 6 luni, nu cred ca te uita mai ales daca te iubeste.
3.Nu uita cand vine acasa fa dragoste cu el ca sa ii aduci si mai bine aminte ca te iubeste:phappy.

| hotdesire a răspuns:

Relatiile la distanta nu au nicio sansa.

| ooolifeoolol a răspuns:

Daca te iubeste nu cred ca te uita.Numai nu-i da in cap cu neincredere ta ca atunci va deveni si el neincrezator in ceea ce va priveste.Va crede ca ai pe altcineva, sau vreun aranjament, si nu stii tu cum s-o dai sa o termini cu el.Cu iubirea ai incredere, altfel nu-i iubire, nu? pa

| Melinaaaa explică:

Nu are cont pe site-uri de socializare ca e foarte gelos si eu le am inchis.