Pei la 16 ani nu esti prea in varsta, esti cam copil... Are balta peste, nu-ti face griji din pricina asta. Nu pune prea mult suflet in relatii ca o sa iti para rau mai tarziu, decat daca iti place foarte mult de ea si ei de tine si va intelegeti foarte bine.
a fi matur nu insemna ca nu mai exista in tine copilul ala din totdeauna
incearca sa fi altfel,sa nu mai actionezi lucrurile ca un copil, fi mai realisc! si cu prietena, daca te iubeste cred ca ar trebui sa te accepte cum esti! daca te-a placut cum erai dc incearca sa te schimbe?
Eu cred ca nu e maturizarea ci adolescentia. Incearca sa fi putin mai serios in unele cazuri, nu le lua pe toate in gluma .
Man, dar ce matura ti-ai luat? Cati ani are ea daca ii asa de matura? Hai sa fim seriosi! Noi baietii din zilele astea ne prostim, dar fetele nu mai sunt ce au fost demult
Dai jet! si spune-i ca nu o sa te schimbi pentru ea mai ales ca maturizarea este un proces invountar, nu se intampla cand vrei tu!
Arata-i penisul poate vede ce "copil " esti ))) glm
Ce intrebaare. Maturizarea vine odata cu varsta. Eu zic sa nu mai faci chestii copilaresti.
Baiatu a zis foarte clar ca prietena ii zice ca e un copil. ( in sensul rau sau bun ) si el vrea sa se maturizeze, nu ea. continua asa.maturizarea vine in timp
) am citit,, vreau sa ma masturbez'' oricum lasand gluma la o parte, incearca sa nu faci haz de toate lucrurile sau intamplarile fii mai putin copilaros dar fi tu insuti succes!