Imi pare rau ca treci prin asta. Cand cere o pauza inseama mai multe lucruri:
- este sufocata de ceva.
- vrea sa petreaca timp si cu prietenii: poate ei ii spun ca nu se gandeste decat la tine si nu mai este o prietena buna
- poate s-a dus focul iubirii
- poate nu este sigura daca o iubesti atat de mult
- poate nu stie ce simte pentru tine si vrea putina pauza ca sa se gandeasca bine.
- poate ii place de altcineva
- poate are o presimtise si vrea sa sta departe ca sa nu explodeze de griji
- poate te place o prietena de-a ei si ea nu stie ce sa faca
- poate vrea putin timp liber ca sa se simta bine, sa simta ca este libera. Eu una nu pot sa stau cu cineva pentru ca nu am simt libera, simt ca acel cineva vrea mereu langa el si nu pot scapa. Este un sentiment ce nu are definitie, insa exista.
- poate parintii ii cer sa stea mai mult cu ea.
- poate a vorbit cu cineva si acela a pus-o pe ganduri in legatura cu relatia voastra
- poate ea isi doreste o relatie mai solida/ eventura
- poate ai dejamagit-o fara sa-ti dai seama
Ti-am spus destul de mult Sper sa iasa totul bine!
Am aici cel mai bun raspus:
Probabil are ceva de facut, sau are niste conflicte las-o in pace o perioada de timp, daca a cerut o pauza inseamna ca vrea putin timp liber din partea ta, daca o iubesti enorm cum ai spus mai sus demostreaza i asta prin a accepta aceasta pauza propusa de ea.
Pai daca o iubesti o lasi mai moale, doar nu vrei sa moara asfixiata. Asta nu-nseamna ca nu o mai bagi in seama, fii acolo pentru ea pana-si da si ea seama ce se-ntampla cu ea. Stii cum e cu fetele: trebuie sa ai rabdare. Fii mai confident, stapan pe situatie, arata-I ca se poate baza pe tine, ofera-I o perioada mai distractiva fara sa va ganditi si sa puneti presiune asupra relatiei si-ai sa vezi ca-si revine. Bafta multa!
Sint 2 variante, poate are anumite probleme care necesita timp pentru a fi rezolvate si ii trebuie putina libertate.Sau nu mai vrea sa fie cu tine si spune ca vrea o "pauza".De ce nu o intrebi ce s-a intimplat?
Nu insista doar spune-i ca o vei astepta, si ca o iubesti orice s-ar intimpla.
Alte sfaturi nu pot sa iti dau.
Bafta