anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea a baut in seara asta impreuna cu o colega straight face Colega mea a intrat in coma alcoolica...Si ea e bauta dupa cum vorbeste prin smsuri. Nu stiu ce sa fac, eu sunt genul de baiat mai "cuminte", sa ma despart de ea? Are 14 ani... Avem 2 saptamani.

Răspuns Câştigător
| Mocşiiiii a răspuns:

Are 14 ani :o :o?
Daca spui ca tu esti mai cuminte sfatul meu este sa te desparti de ea pentru ca daca la varsta asta face asa ceva nu vrea sa vad cum va ajunge la 18 ani si in plus te va corupe si pe tine la rele. straight face
Da-i papuci! :*

6 răspunsuri:
| hahaha a răspuns:

Du-te si ****-o cat e beatawinking

| Houselaurie a răspuns:

Asa sunt si eu ca tine. mai cuminte. nu prea imi plac betivancele. dar eu nici macar nu am prietena. tu macar ai. bv tie

| lilandy a răspuns:

Frate nu e vorba de viata sexuala tu nu intelegi? Nu vreau sa ii fac rau straight face Stiu ca nu e pregatita. De ce din una o dati in alta? Tin foarte mult la ea si stiu ca si ea la mine... Dar dupa chestia asta nu mai stiu ce sa fac...

| Bella_6044 a răspuns:

Pai...
thinking
Nu prea styiu ce sa iti spun. Dar daca tu zici ca se intampla aproape lunar, ar fi bine sa va despartiti tinand cont ca sunteti de 2 saptamani...thinking
Fata este putin "betivanca"laughing, si eu am aproape 15 ani si am ajuns de cateva ori in al noualea cer, si am fost invitata pe la majorate, petreceri si iesirin in club... darthinking prietena ta pentru 14 ani sa intre in coma alcoolica si sa se imbete lunar laughing)
e cam ciudat...:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baiete iti dau un sfat daca nu-ti mai place atitudinea ei despartete de ea si apropo cati ani ai? nu ca as fi ineresata sa am o combinatie cu tine eu am iubit dar poate mai vorbim iti las idiul meu sper sa ma contactezi lumiere.andreea stiu e cam absurd dar daca mi l-am facut merg mai departe cu el contacteaza-ma te rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da D, dar e vorba de o fata de nici 14 ani! Si e fata, nu baiat. Si eu am fost beat dar asta nu e un obicei happy La ea se intampla asta aproape in fiecare luna.