S-a terminat stratul superficial de miere din butoi.Se pare ca ati ajuns la stratul urmator, depinde daca va place gustul acestuia.Va las pe voi sa gasiti raspunsul corect si ce sa faceti pe viitor.
Opreste-te, fluturasii ei au zburat sau n-au fost niciodata in stomacul ei, pentru tine.
Pana acum mie nu mi s-a intamplat niciodata ca o fata cu care eram intr-o relatie sa nu vrea sa vorbeasca despre relatie si sa reactioneze cu indiferenta la gesturi romantice. Imi e teama ca lucrurile nu arata de loc bine pentru tine si poti avea o surpriza neplacuta.
Nu ii mai spune ca o iubesti decat rar de tot. Genul asta de declaratii poate suna fals daca nu se folosesc cuvintele potrivite sau daca e facut prea des. Spune-i ca o iubesti dupa un gest frumos al ei, sau cu vreo ocazie deosebita. Gesturile romantic la fel, mai rarute. Nu va mai certati, cand incepe o discutie spune-i ce simti tu despre subiect dar nu spune nimic rau despre ea (ca e nu-stiu-cum sau ca e ea de vina). Ofera-i cate o floare de cate ori va vedeti si deocamdata cam atat.
Vezi tu... in fiecare relatie vine un moment cand trebuiesc reconsiderate sentimentele fara resentimente. adica sa nu te superi cand partenerul iti da semnale de finish. mai incerci una-doua manevre de resuscitare si daca nu merge, aia e, vesnica pomenire, nici la SMURD nu le ies toate manevrele, viata dura, deh. Nu descuraja, sunt sigur ca daca tu esti un tip ok din multe puncte de vedere undeva acolo este si o tipa mult mai frumoasa si mai potrivita pentru tine decat ce ai acum. succes!
Nu nu nu.
Hai sa iti explic. am o relatie de 4 ani si in trecutul ei la fel ca tine am patit si eu iar motivele sunt simple.
tu pentru ea faci multe gesturi romantice iar asta da dovada de mila in fata unei fete ca ea.
De ce spun ca ea? deoarece o alta fire nu ar fi reactionat asa, ca urmare iubita ta este foarte rasfatata de tine iar atunci cand se plictiseste de ceva iar tu ii atragi atentia face asa, fi atent la un copil mic care ii dai orice si apoi nu mai primeste nimica cum face si calculeaza putin.
Nu vreau sa renunti la o persoana pe care o iubesti fara sa incerci sa faci tot ce iti sta in puteri sa o readuci inapoi.
Femeile in general au nevoie de protectie langa ele iar in momentul in care tu o cololosesti treptat incepi sa ii dai dovada de lasitate iar femeia (desi nu vrea sa recunoasca nici in ruptul capului ) cand te prinde cu garda jos te ataca, iar cand ai cedat pai iti invarte cutitu in rana aia pana gaseste alta si peste 10 ani mai incearca iar in gaura aia sa fie sigura.
in intrebarile tale vad doua oportunitati pentru tine : Sa continui sa fac gesturi romantice? sau sa orpesc totul?
Nici una nici alta.
Gesturi romantice numai cand trebuie, in schimb ignorai rasfatul asta, ocoleste subiectul, nu ii da dovada de slabiciune, las-o sa moara de draci langa tine, sunt multe lucruri care trebuie sa le intelegi iar experienta completa nu o prinzi nici dupa 50 de ani. tot ce trebuie sa stii este ca in fata unei femei nu trebuie sa dai dovada de slabiciune, Dar nici sa nu iti treaca prin cap sa o bati vreodata asta nu inseamna putere ci lasitate.
nu ii mai face toate poftele decat atunci cand trebuie si asta mai rarut atat vreme cat si femeia spune mai rarut ca-i mai dragut,
atata timp cat nu ii place si pleaca la altu ce?
Tu nu ai ce pierde tu vei iubi mereu asa cum vrei tu sa iubesti dar ea nu va fi mereu iubita asa cum vrea sa fie iubita si invers in general dar avand in vedere ca tu esti barbat iar aici ma refer la totul, tu detii controlul in orice relatie.
Si app nu termina tu relatia decat daca suferi din cauza ei, dar daca fata vrea sa plece las-o sa plece.
Pai asza e! ca ea a deveni mai indiferentă dupa muşte certuri! si acuma mi a spus ca nu esti in stare sa rezist nici măcar o luna cu mine asa, ca cică s-a schimbat, da un om nu se poate schimba in 2 3 luni, nu cred ca nu ma mai iubeste, cred doar ca este precaută cu mine si ca nu mi raspunde la gesturi din cauza ca este instictiv
Si mai spune ca nu este obisnuita cu gesturi romantice, ca a fost dezobisnuita, si ca ii trebuie niste spatiu acuma
Cum am scris si mai sus, tu detii controlu trebuie sa faci fata sa aiba nevoie de tine nu tu de ea, ea sa ceara protectia ta nu tu pe a ei, ea sa sufere daca e rasfatata nu tu, ele nu vor recunoaste asta nici in ruptul capului dar asta vor.
Daca o iubesti nu te desparti de ea, fa-o sa stie ce insemni pentru ea, fara da mami gata mami bine puiule da puiule, vrei ok nu rabda, daca ea nu pricepe ca tu esti barbatul aici las-o sa duca, ti-am mai spus nu tu pierzi, tu poti iubi pe oricine cum vrei tu, ea nu poate fi iubita mereu cum vrea ea.
Sa iti spun mai pe intelese, m sa poti intelege unde ataca femeile cel mai rau.
tu te porti urat sa zicem cu ea, ea sta langa tine inghite iar in momentu in care tu o iubesti si ii arati asta, atunci te prinde si se razbuna pe motivul cum faceai tu inainte si chestii de genul, in clipele astea daca tu o lasi sa fie peste tine asa va ramane, te va freca la icre cum vrea ea si ii vei suporta toate mofturile sau faci ca altii si renunti.
dar daca nu vrei sa renunti, ia atitudine in relatia asta si arata-i cine e barbatu aici.
Ai dreptate! Câteodata parca ma uit in oglindă cum eram eu fata de ea, ma iubeste numai ca nu este la fel, eu o las impace acuma şi o sa ti ascult sfaturile! Daca ea spune ca ar mai vrea o relatie pe viitor! Cred că incearca sa ma domine acuma si nu stiu cum sa ma comport
Cred ca e doar o scuza ce spune ea, amice cred ca s-a plictisit de tine, si sa o aduci inapoi acum nu cred ca se mai poate!
Trebuie sa vorbesti cu ea si s-o intrebi ce nu e in regula. Trebuie sa luati o decizie impreuna si daca nu mai exista iubire... asta este. Dragoste cu sila nu se poate.
George0197 întreabă: