Pai asta cam denota si ce caracter are :-& o fata in mod normal trebuie sa fie si ea mai finuta... dar sa se mai si imbete nu zice nimeni sa nu bea deloc dar nici in halul asta. Si in plus cine stie ce a mai putut sa faca pe acolo in afara de faptul ca s-a dat la multi tipi care mai erau pe acolo. Este posibil sa-si fi facut de cap cu cativa. Pentru ca la starea in care era ea nu cred ca mai stia de capul ei. Si de la bautura probabil ca i-a venit chef si de putina "actiune" prin urmare este evident ca nu se mai merita sa ai de-a face cu ea. Tu ai avut incredere in ea si nu ai insotit-o daca stiai ca mai are astfel de obiceiuri pe la petreceri. Deci nu cred ca-si mai au rost scuzele din moment ce te-a facut de ras.
Mai pai de, era beata si cand esti beat nu prea iti dai seama ce faci.Eu zic sa o ieriti ca de nu a fost constienta 100%, iar daca se mai repeta indiferent de conditii atunci nu o mai ierti
Alcoolul este cea mai jalnica scuza pe care un om o poate inainta altei persoane.
oricine merita a doua sansa, iart-o si data viitoare mergi la chefuri cu ea. daca se repeta scena, nu ii mai oferi iertarea ta
Intreaba-te: daca tu ai fi facut acelasi lucru daca erai beat. daca da.atunci iarta-o... daca nu atunci, fa ce crezi ca e mai bine
Parerea mea este ca daca daca s-a intamplat odata nu ii va fi rusine sa o faca si a doua oara, prin urmare decizia e a ta si daca crezi ca ii pare sincer rau irat-o pentru ca oricine merita o a doua sansa...dar... daca nu ti se pare ca este sincera sau daca sti ca s-a mai intamplat si alta data nu are rost sa o ierti. mult noroc