Cu multa politete si rabdare!
Mergi la spital si stai cat iti este permis,apoi,dupa ce va fi externata,te prezinti cu cinci portocale in plasuta, la usa casei lor si suni.
Politicos si cu bun simt.
Daca iti vor permite sa intri sa o vezi, e bine.
Si, nu te lasa, continua.Mergi si dupa amiaza,la fel de politicos.
E casa oamenilor si e fiica lor,nu pot accepta ca tu sa incalci vreo regula a casei sau,mai rau,sa le impui ceva in casa lor!
Asa ca, rabdare, politete si bun simt.
Chiar daca de data asta nu ti se va implini dorinta, parintii ei vor tine cont de faptul ca esti un baiat bun si sufletist si e posibil pe viitor sa-ti permita destule!
Insista cu masura si respect, ai sanse!
Nu stiu ce varste aveti dar nu poti spune despre tatal iubitei tale ca e nesimtit.Este parinte si e normal sa isi faca datoria de tata atata vreme cat este in intretinerea lui. Ajutorul se ofera, nu se impune!
Eu am 16 si ea 15 (face 16 in iunie), nu m.am referit ca este nesimtit doar din faptul ca nu ma lasa sa fiu cu ea, el este masculul "alfa" pe acest pamant, toata lumea trebuie sa i se subordoneze si daca ii intra o idee in cap este mai rau ca si copii mici ca macar pe aceia ii poti obliga sa revina cu picioarele pe pamant el este si mare si legitim are voie sa ii ramana acea prostie in cap, caci el este prea matur sa nu stie ce sa faca, si asta mi-a zis mie in fata, este un egoist si pe deasupra mereu se plange ca nu are bani, iubita mea a muncit anul trecut la romexpo pentru 420 lei iar acest individ si.a insusit banii pe motiv ca trebuie sa plateasca apa ca si ea consuma de asemenea, si la 2 luni dupa asta isi cumpara Galaxy S III si nu la abonament ci cu banii jos.
Eu nu sunt catar ba dimpotriva as fi cazut oricand la o intelegere cu el sa fim toti pe pamant pasnic insa nu se poate atata timp cat el vrea sa ii spun tot ce face iubita mea, sa o vad o data pe luna, sa o parasc cand iese urat la scoala ori cu note, absente, etc. si lista continua, as fi acceptat niste cereri pentru ea, cum ar fi fost sa il i.au pe fratele ei de la gimanstica, sa ii cumpar cartela sa vorbim de asemenea sa platesc eu cand iesim in oras, dar celelalte sunt absurde, suntem indragostiti si avem intimitatea noastra, relatia noastra este in 2 nu in 3, crede.ma, o intretine da hai sa zicem, dar datoria de tata nu exista si ba da este un nesimtit orgolios si un catar...
E un lucru greu dar se face in tim p.Prin Insistenta si gesturi o sa il faci sa realizeze ca de fapt esti un Baiat oki si o sa te accepte.Fi respectos si pastreaza distanta. Dupa ceva ani o sa te accepte pentru ca o sa isi dea seama ca o Iubesti cu ADEVARAT pe fata lor.
Sa fii tata de fata e greu mai ales daca tata a fost golan la viata lui ai si tu rabdare cu el date bine pe langa mama pana una alta te inteleg ca vrei sa o ajuti dar daca ii faci probleme cu taicasu iar nu e bine
Nu o coplesi totusi. O poti vizita zilnic, poti vorbi cu mama ei daca este mai intelegatoare. Daca nimic nu merge adu-ti aminte ca si suportul moral este la fel de important ca isi cunoaste si ea parintii bine si ca orice vei face pentru ea va fi apreciat si vei simti asta