Bună!
Prietena ta nu prea a făcut o alegere bună! Faptul că tu eşti prea drăguţ, nu e deloc un pretext pentru a te despărţi, ba chiar fetele din zilele noastre caută băieţi cât mai drăguţi! Şi Cristi, dacă ea este indiferentă, înseamnă că nici nu prea ţine la tine. aşa că las-o în pace, nu te merită, e clar!
Sper că te-am ajutat oarecum :3 :*
Din pacate, nu cred ca asta e adevaratul motiv. Cand o fata spune "sa luam o pauza" sau chiar si un baiat, poti sa o iei ca " sa ne despartim". Acesta este un motiv total absurd! Adica eu ce sa inteleg? ca nu vrea un baiat dragut langa ea cu care sa se inteleaga ci vrea un vagabond care sa o trateze naspa? Eu as zice sa nu crezi in asta. Eu zic sa iti cauti o fata, la fel de draguta ca si tine si sa uiti de ea. Mult noroc!
Trebuie sa crezi ca este o fata isteata care stie, politicos, cum sa puna punct unei relatii.
"eu ce sa inteleg? ca nu vrea un baiat dragut langa ea cu care sa se inteleaga ci vrea un vagabond care sa o trateze naspa?"
Pai fara sa ma chinui am vazut cam 5 intrebari de la niste fete care se amorezasera sau vroiau sa fie cu niste bad-boys, nesimtiti si drogati si mai stiu eu ce, ca uite asa li se nazarise lor ca nu vor unu cuminte si dragut. Asa ca ce te miri?
Cristi, prietena ta a hotarat prost. Las-o sa faca bors.
O daa.
Vechea poveste.
''Esti prea bun pentru mine''
''Nu te merit''
Nu prea cred eu ca e moralitatea intruchipata fata de care spui.E prea din basme sa se intample asa ceva in realitate.
Daca esti baiat istet o poti face sa se intoarca la tine chiar daca luati o pauza
Da, este posibil sa ii fie frica sa nu te raneasca. Dar tu esti dragut in ce fel? Ca noi fetele de exprimam asa si cand ne sufocati cu gesturile dragute, cu mesajele etc. Si incercam sa va spuneam asta intr-un mod frumos, mai exact prin cuvantul "dragut". Poate are nevoie de timp pentru ea, sa se gandeasca, sa reflecteze.Pup
Buna.
Pai Cristi cand iubita ta a spus ca vrea sa luati o pauza, poate insemna ca tie
iti place sa o lingusesti si ei nu-i place. Daca se poarta indiferent, in " pauza" asta, fi si tu indiferent! Si daca dupa pauza asta incepe iarasi cu discuti si scuze, las-o ca nu te merita si cauta-ti alta. Sper ca te-am ajutat. :*
Pentru ca esti, probabil, prea grijuliu.e posibil sa devii cam sufocant... cum te trateaza ea, asa trebuie sa tratezi si tu. cu indiferenta atunci cand trebuie. E clar nu vrea sa mai fie cu tine, eu zic sa o lasi in pace, si daca va dori sa se intoarca la tine, te va contacta. Tine minte, indiferenta doare mai tare, asta trebuie sa faci tu. Daca vei fi genul de persoana sacaitor, sansele tale vor fi de 1 %
Pauza asta, mai mult ca sigur inseamna " nu vreau sa mai fim deloc impreuna". Nu trebuie sa te tii dupa ea, din moment ce tu esti " prea dragut", poti gasi cu usurinta pe o alta fata care sa-ti aprecieze iubirea sincerca.Bafta!