Eu in locul ei daca as tine asa de mult sa aflu ce e in capul lui as aranja sa ma pot intilni cumva cu el as vorbi despre probleme aparent banale dar le-as da f. multa incarcatura erotica prin felul in care ii pun acele intrebari prin unele gesturi ale mele catre el...si as vedea reactia lui... daca l-as determina sa zimbeasca si sa se uite in ochii mei... e clara treaba ca ma place!
Eu am citit "partenera mea a inceput sa ma scoata din dinti" ))))
De la caldura
Sau m`a tampit foamea? Alegeti voi
Poi eu daca as fi in locul tau i-as zice ca poate a facut asta doar de dragul jocului sau poate dn cauza faptului k ar vrea ceva cu ea dar cel mai bine nu ar fi sa ii zici pr tale s aii dea de inteles ca il place. si sa vada km reactioneaza oricum sa fie constienta k poate nu ar fi facut asta daca nu era provocat dar... daca nu avea nici un sentiment fata de ea nu ar fi facut asta sau ar fi luat in ras...
Pai sa incerce sa vorbeasca cu el sa ii spuna: Mai ti minte cand ne-am jucat adevar sau porvocare, a fost ceva serios sau a fost doar joaca ceva de moment! Daca ii este rusine sa vb fata in fata cu el tot asa pe net sa vorbeasca amandoi printre altele sa se joace adv sau prov si sa ii puna ea intrebari despre ce vrea sa afle de la el!
Sa nu puna suflet asa repede, depinde de timpul de cand sunt impreuna. unii mai joaca si teatru.parerea mea
Ar trebui sa se antalneasca cu el mai des sa stea cu el mai mult timp sa vada cum se compoarta el cu ea