Așa sunt fetele. Cred că s-a plictisit de tine și deja vrea să îi sară ăluia în brațe. Și nu cred că asta e prima oară când a vorbit cu el. Dacă nu îl cunoștea îi închidea din prima secundă. Minte de rupe și tot ea se crede nevinovată. N-ai ce să le faci, așa sunt fetele în ziua de azi. Totuși încearcă să discuți cu ea, dar dacă schimbă subiectul sau nu vrea să vorbească despre asta, dă-i papucii și las-o naibii să se ducă la ăla că mai târziu te va căuta ea spunând că regretă și tu va trebui să o ignori că doar se joacă cu sentimentele tale.
Ce probleme existențiale aveți unii, copilași. Tipa este o adolescentă clasică disperată după atenție și "aventuri romantice". Iar scuzele ei penibile denotă cât de mult te respectă prin faptul că îți insultă inteligența (aia care s-ar zice că este totuși acolo undeva) la asemenea nivel. Dacă un anonim cu număr ascuns sau doar necunoscut ce mai refuză și să se prezinte o poate face să te ignore timp de 1h în care încerci disperat să o contactezi, e mai mult decât clar cum stă treaba. Dacă individul venea la ea personal, ceva îmi spune că acum era fosta ta iubită.
La prima vedere și eu am crezut ca este vorba despre doua fete .
George0197 întreabă: