| Kίđđίєױ a întrebat:

Prietena mea Alina are un prieten din decembrie 2011.Acu ei vor sa faca s. si eu incerc cu arice sai indepartez macar sa ramana virgina si imi este tot mai greu... ce pot sa fac pentru a o opri din nebunia asta?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Decembrie 2011? Cat de tare!
In fine, eu spun ca atat tu si prietena ta sunteti inca mici. Nu vreau sa te jignesc sau ceva, insa nici nu scrii cuvantul 'sex' intreg.
Pentru acest pas este nevoie de o relatie de minim un an, cel putin asta este parerea mea. Iar doua luni nici nu sunt pe departe indeajuns.
Sunteti la o varsta in care baietii sunt singurul lucru in care nu trebuie sa ai incredere si sa iti faci sperante, pentru ca odata ce isi ating interesul, te parasesc. Nu generalizez, insa chiar crezi va sta cu ea si dupa?
Si apoi, ar putea risca multe: o sarcina nedorita, BTS si mai presus de toate, o inima franta si o prima experienta total neplacuta si demna de regret.
Sper ca te-am ajutat!

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Spune-i sa invete si sa ii ceara sa faca Numai Petting deocamdata! Foarte bine spalati pe maini, cu rabdare si multa tandrete! Se pot simti foarte bine si asa!

| Crisu a răspuns:

Sa ii vorbesti. Iar daca ea nu vrea sa inteleaga ca nu e bine, atunci las-o in pace pentru ca nu te asculta. O sa-i para foarte rau mai tarziu, dar ca sa-ti dai seama ca ceva e gresit trebuie sa il faci. Asta e, chiar daca e foarte rau pentru ea nu ai ce sa-i faci. In orice caz incearca sa-i vorbesti, sa-i explici ca e mica si ca acel baiat daca a santajat-o inseamna ca nu merita.

| thereforyou a răspuns:

Du-te ma fetito vezi-ti de treaba ta.

| GuessWho a răspuns:

La nume ai '99', ai confundat 2010 cu 2011.
Ai 11 ani?laughing)

Si pana la urma, ce daca vrea fata s-o faca?!
laughing)

Ti-e ciuda si vrei un menage a trois?!

| Yamatooo a răspuns:

Laso sa faca ce vrea.inteleg ca iti este prietena dar ce treaba ai tu cu viata ei.

| Traian a răspuns:

Cum are prietena ta un prieten din decembrie 2011? poate din 2010.
daca e indragostita de el nu ai cei face. oricum nu te asculta

| deeaandre a răspuns:

Dar care e legatura ta aici?
iti place prietenul ei, sau care e ideea?

| DenisaBiluta a răspuns:

Daca sunteti prietene incearca sa ii explici ca nu este bine doamne dupa 2 luni sex? :O Cati ani are fetita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cati ani ai tu?