anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea are 14 ani, iar baiatul de care s-a indragostit [e reciproc, asa spune el], are 18.
Ea arata bine pentru varsta ei, nu ii dai 14 ani. Sii a tot vorbit cu el si el i-a spus ca ar vrea o relatie, nu altceva, la care ea i-a raspuns ca nu ii poate da ceea ce el ii cere, si a spus ca el nu ii cere nimic mai mult decat sa tina la el.
Chestia e ca din vorbele lumii, el e putin cam pervers, si ca umbla cu multe fete.
Vrea sa vorbeasca cu el pe internet, si nu stie cum sa inceapa o noua conversatie, fiindca crede ca daca va incepe sa vorbeasca cu el o va considera disperata ..Nu stie cu ce sa inceapa si ce fel de discutie sa aiba. El in conversatiile trecuta ii spunea "draga mea" "ai grija de tine" "te pup" "scumpo".
Cum si ce sa ii spuna? happy
Multumim!

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Problema e că ea are 14 ani.El 18. Ea e minoră.El e major.Ea, la 14 ani ar trebui să îşi scoată buletinul, nu să invite băieţii la întâlniri.Are timp suficient şi pentru asta.Nu se termină lumea cu ea necuplată.Să se ocupe de şcoală acum.Să mai citească şi ea o carte.

| SunnyDay88 a răspuns:

laughing mie numai din expresiile alea imi pare un "player". un baiat serios nu iti vb asa. in fine... daca o mananca n-are decat sa se scarpine, n-ar fi prima care s-ar arde.

| anonim_4396 explică (pentru SunnyDay88):

Asta am inteles si eu, doar ca nu stie ce subiect sa foloseasca ca sa intre in vorba.
Vrea doar sa vada ce si cat il poate duce capul happy
Nu e genul de fata happy

| AndyLavy a răspuns:

Hai sa iti spun ceva..degeaba tipa arata de 18, daca intelectul il are de 10. Si cam asta rezulta din spusele tale. baiatul ala la 18 ani, cu siguranta ii va cere mult mai mult decat ii spune acum, baietii sunt foarte smecheri si stiu cum sa pacaleasca o fata, mai ales una de 14 ani.
daca va incepe o conversatie cu el, sigur nu se va termina doar cu atat, asa ca da-i tu un sfat prietenei tale sa isi caute unul de varsta ei, asta in cazul in care vrea sa faca ceva cu viata ei, si nu vrea sa isi capete o reputatie de curva in foarte scurt timp.

| anonim_4396 explică (pentru AndyLavy):

Vrea doar sa vada cat il duce mintea, nu e genul de fata. A avut doar un prieten pana acum happy. Desi lumea vorbeste mult, vorbeste prost. Ce poata sa vorbeasca cu el ca sa vada cat de mult poate sa gandeasca?happy

| AndyLavy a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmm...nu stiu, orice, poate sa il intrece despre viata lui, poate sa ii spuna despre ea, si sa ii puna tot felul de intrebari cum ar fi reactionat in anumite circumstante.ii poate cere un sfat in legatura cu un lucru, pe care cel mai probabil il va inventa, ii poate povesti ceva si il poate intreba ce parere are, cam asa iti dai seama de cum gandeste o persoana.

| ana5 a răspuns:

Pai nu tot ce spune lumea e adevarat,de asta isi poate da seama ea,daca il va cunoaste mai bine.Ea poate sa ii spuna :"Buna, ce faci?", apoi o sa vada ea ce poate sa mai zica, oricum daca vrea baiatul acela sa vorbeasca cu ea, va spune si el ceva nu doar ea.

| hubbabubba777 a răspuns:

Daca vrea sa se buleasca de acum nu are de cat sa se combine cu el.....eu zic sa mai astepte putin ca nu vine sfarsitul pamantului daca nu ai iubit

| anonim_4396 explică (pentru hubbabubba777):

Am pus intrebarea aceasca ca sa vada ce fel de discutii poate avea cu el happy
Nu vrea sa se "buleasca", daca ar fi fost asa nu as mai fi pus intrebarea!
Si daca placi un baiat nu inseamna ca trebuie sa si fi cu el, se poate si "just friends", adica nu mai mult de :*.
In fine. O zi buna!