In mod legal, nu. Dar intr-un cabinet particular, s-ar putea sa fie primita, tocmai ca sa nu i se refuze asistenta medicala. Totusi, ar fi bine sa mearga cu un parinte, consultul ginecologic este destul de neplacut, iar la varsta ei ar putea sa aiba nevoie si de alte investigatii, o sa-i fie greu singurica.
Nu e adevarat Consultatiile ginecologice sunt confidentiale. Si nu trebuie sa ai 18 ani ca sa mergi la consult. Eu am mers cu prietena mea, cu trimitere de la medicul de familie, iar prietena mea (care, apropo, are 16 ani ) a stat afara si doar eu am intrat ( si eu am tot 16 ani ) Deci. Nu conteaza. Si daca tu vrei ca persoana aia care are peste 18 ani sa nu intre cu tine, sa nu asculte ce vorbesti cu doctorul poti sa ceri sa nu intre. Deci de ce a mai venit? Daca simti u nevoie sa fie cineva langa tine atunci poate sa intre, dar e dreptul tau sa ai intimitate. :*
Nu conteaza cu cine merge, conteaza doar ca acea persoana sa fie majora cred...
A vrut si ala sa o arda putin!
stai linistita cand va afla acel baiat, o va lasa in pace!
Daca se duce singura nu o va primi(din experientza, fosta mea prietena avea 16 ani si s-a dus cu o alta prietena tot minora si nu a promito, pana la urma am mers eu cu ea)
El are 21 s ea 14?ciudat. U crezi ca se va duce el cu ea? eu nu deoarece mi sa pare ca el a vrut doar sa eu pusa si "ciao bambina"sau poate ma insel...
HappynewCenusa întreabă: