| rebelutza4u a întrebat:

Prietena mea are 17 ani si mi. a povestit ca vrea sa isi inceapa viata sexuala dar i este frica este cu prietenul ei de aproape un an, el are 20 de ani...eu i-am zis sa mai astepte pana cand va simti ca este pregatita... Voi ce credeti este bine la 17 ani sa iti incepi vita sexuala?

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e bine. E inca prea devreme, colul ei uterin inca nu e complet matur si isi va creste ricul de cancer de col uterin. Trebuie sa astepta pana dupa 17 ani jumatate. Dovada cea mai buna ca nu e bine, este reactia ei: se teme fiindca undeva, subconstientul o atentioneaza ca nu e bine.

| monyk a răspuns:

Buna, pai depinde de cum e acel baiat, varsta e potrivita, dar depinde de relatia care o au, si daca simte ca e baiatul potrivit si daca se iubesc, atunci nu are decat sa o faca, dar sa nu uite de protectie, bafta.

| CevaNormal a răspuns:

E normal sa-ti fie frica mai ales dupa cate vorbe se aud de la fete, dar daca ea vrea sa fie anume baiatul asta atunci merita sa faca pasul asta

| SweetCandy a răspuns:

Varsta e ok...asta cu cancerul de col uterin nu o contest...insa km toate fetele l 17 ani isi incep viata sexuala... daca ea crede ca merita si ca se poate darui in totalitate pr ei e ok.sa se protejeze si sa mearga apoi l ginecolog!

mult succes!

| Pho3nix a răspuns:

Cand o sa fie ea pregatita, atunci ar trebui sa-si inceapa viata sexuala.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Varsta e ok nu prea conteaza asta ci conteaza sa fie ea pregatita pentru a face acest pas si mai ales sa fie iubire reciproca asta e cel mai important te pup

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Este bine la cat se simte ea pregatita... daca ea vrea sa faca pasul asta atunci poate sa o faca...ai spus ca ea vrea dar ii este frica...pai e normal sa-ti fie frica dar daca isi doreste acest lucru nu vad care e problema happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca la aceasta varsta e ceva normal, totul e sa simti si sa doresti acest lucru, nu sa-l faci din curiozitate.

| Crs a răspuns:

Pai daca e hotarata sa isi inceapa viata sexuala sa o faca. si indiferent de varsta la toate ne e frica!

| Orannginna a răspuns:

Avand in vedere ca au si o relatie de un an de zile, mi se pare ok. Daca ea se simte pregatita, probabil a cantarit indelung decizia si e normal sa'i fie frica, poate e si putin emotionata la urma urmelor trebuie sa fie un moment frumos in viata ei. happy

| night_crawler a răspuns:

Altii la 17 ani au 2 copii...laughing...glumeam...cand ea va considera ca e indeajuns de pregatita atunci sa o faca...

| anonim_2791 a răspuns:

Daca ea vrea sa faca pasu asta nu vad care ar fi problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu esti pregatita de ce sa o incepi? el are 20 de ani si vrea normal dar poate sa astepte, sau sa te convinga.sau prin dragoste si iubire sa te faca sa-ti doresti.atunci esti pregatita. cand simti si vrei. daca nu... ori e corupere, ori santaj sentimental, ori viol.