| alexutzzzu_9236 a întrebat:

Prietena mea are ciclu regulat la 21 de zile si tine 7. ultima oare i-a venit pe 31 martie calculand pe data de 7 aprilie a "terminat". pe data de 10 am avut o experienta sexuala (adica ea este inca virgina si s-a hotarat sa o facem am incercat dar fara rezultat cred ca la intrarea in vagin a fost putin lichidul preejaculator de la mine.) ar putea ramane insarcinata din aceasta cauza?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da, daca nu ati folosit prezervativ. Riscul este undeva intre 20 si 30%.

| anestiuta a răspuns:

Oooooh...Bravo tie ca esti un tip grijuliu si ca stii pana si datele sau durata ciclului. Cat despre ce ati facut e dificil de presupus. Sa o luam din 2 puncte de vedere.
1. Tu ca baiat sigur nu ai scapat altceva in afara de lichid preejaculator? Adica, desi contine spermatozoizi, acestia nu "pleaca" pana ce tu nu iti dai drumul. Ceulele de acolo le asteapta si pe restul restul. E o chestie ciudata...
2. Daca i s-a terminat menstruatia asa de curand s-ar putea sa nu aiba o ovulatie prea rapid (desi este posibil) iar celulele tale mor cam in 3 zile si nu parcurg atata distanta in niciun caz.
Incercati sa stati calmi. Poate sa isi ia pastile. Mult succes, iubiti-va mult si incercati si putina protectie.

| DenisSa_6267 a răspuns:

Da se poate.
Invatare de mintelaughing.
N`ar fi fost mai bine sa dai catziva lei pe un pachet de prezervative decat sa ajungi in situatia asta tongue?
Eh... sper sa nu fi ramas tongue.
Aveti grija pe viitor.

| Iubitha a răspuns:

Daca vine ii menstruatia nu are cum sa fie insarcinata si dupa cum am invatat la biologie ar trebui sa ajunga spermatozoidul in ovul.la intrare nu cred ca are prea mare efect

| alexutzzzu_9236 explică:

Dar daca ii vine menstruatie pe 21. sunt sanse ca ea sa fie insarcinata?

Ms lola si eu sper la fel.

Care e procentaju ca ea sa fie? 1 la cat?

| Giorgi_3532 a răspuns:

Da se poate
!