Da, am o prietena care are o relatie la distanta de 4 ani. La inceput se vedea putin mai rar dar acum se vad saptamanal.
Depinde de fiecare.
Adevarul este ca unii nu realizeaza ce inseamna relatiile la distanta, dar daca prietena ta chiar isi doreste asta, atunci sustine-o.
Din moment ce ai par sa se inteleaga bine de 4 luni, de ce sa te bagi?
Relatiile la distanta pot functiona,daca ambii parteneri vor asta. Daca se iubesc,au incredere, se respecta etc.
Personal cred ca prietena ta are creier, judeca si ea ca nu e usor o relatia la distanta. Insa, cand intri in ea, cu bune cu rele, suporti consecintele. Daca vor stii sa se comporte, au numai de castigat.
Si da, cunosc relatii.
Eu am avut relati la distanta dar toate au fost un esec deci nu are rost sa se complice iti spun sincer pana nu este prea tarziu si investeste sentimente aiurea ca tu nu stii ce face el acolo bafta
Relatiile la distanta nu tin...deci cred ca nu va merge dar mai bine lasa-i in pace sa faca ce vor. MEREU EXISTA SPERANTE
Sunt intr-o relatie la distanta de 2 ani si este cel mai dumnezeiesc lucru care mi s-a intamplat! multi sunt sceptici, dar te asigur ca astfel de iubiri se intampla numai celor "alesi" de Dumnezeu! las-o sa-si traiasca iubirea indiferent ca va suferi! daca i s-a intamplat acest lucru minunat, i s-a intamplat pentru ca are o lectie de invatat! tu ca prietena ai datoria s-o sustii indiferent ca greseste sau nu!
Dany_Daniel_1998 întreabă: