| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Prietena mea are un iubit care o înşeală. Fata şi-a dat seama ca o înşeală dar l-a iertat.Se uită la alte fete, el i-a spus prietenul lui că o omoară pe prietena mea din bătaie dacă îi dă papuci.Nu cred că îi era frică. El bagă nişte vrăjeli despre mine. Zice că-i bag numai prostii in cap dar nu-i aşa.Am încercat să-i spun că el o săşi bată mereu joc de ea dar a spus că îl iubeşte foarte mult şi că ţine enorm la el. Dar când e cu mine i-am spuns că o să-l uite repede dar n-a ascultat.Râde pe la spate, ea când era să se omoare, el râdea.LOL.Eu eram îngrijorată şi el râdea.Mereu se uită la mine, îmi zâmbeşte, si pe mess mă bagă în seamă. Deci când nu e ea în preajmă el se dă l-a mine.Nu ştiu ce să fac. ea săraca plange mereu, si se gândeşte la el

2 răspunsuri:
| stresu a răspuns:

Prietena ta se incadreaza foarte bine in tiparul de victima pe care si eu il cunosc si care vine din prea putin respect de sine si teama irationala de a nu fi parasita. Taie orice legatura cu el, adica fara mess si astea; iar daca tii la prietena ta nu-i mai sugera direct ci arata-i cu dovezi ce face omul ala;
Probabil il va crede pe el sau va crede ca il vrei pentru tine sau alte chestii paranoice. Daca chiar tii la ea si ii vrei binele lupta pana te jigneste sau te alunga definitiv sau pana chiar se prinde de adevar. Daca se complace tu nu o poti schimba dar daca o mai tine cu batai si tentative de omor poti sa ii anunti parintii oricat te-ar uri dupa. Mai bine sa o stii suparata pe tine decat cu venele taiate! Spor!

| Dennie_3562 a răspuns:

Prietena ta îl iubeşte mult. şi nu vrea să vadă adevărul. ]chiar dacă doare ]. Arată. i adevărul tu.