Buna!
In povestea asta si u ai cam gresit, daca stiai ca prietena ta il iubeste nu trebuia sa accepti sa fii cu el, dar faptul e consumat!
In concluzie u inca tii la el?
Daca baiatul se comporta asa nu e deloc serios, poate ca si ei ii spune acelasi lucru despre tine
In locul tau nu as mai accepta.
Spune`i ca nu te mai intereseaza, sa nu te mai caute!
Daca o face anunt`o p prietena ta asta daca vrei
Sau pur si simplu nu-l lua in seama, nu`i raspunde la mesaje!
Bafta! sper ca te-am ajutat:*
Ar fi trebuit sa ii lasi in pace si sa nu te bagi in relatia lor. nu mi se pare foarte ok ce ai facut, eu una nu as fi acceptat asta, mai ales daca u zici ca iti este prietena plus de asta niciodata nu e bine sa te certi cu o prietena pentru baieti, mi se pare josnic. cand te mai cauta pur si simplu nu ii mai raspunzi, il lasi in pace. si nu cred ca el te iubeste dupa 4 luni cum o iubeste pe prietena lui dupa 2 ani. aiurea. lasa'i in treaba lor acolo si lasa'l pe el ca mai sunt o groaza de baieti pe lumea asta ai grija!
Este un tip las, asemenea baieti nu merita sa fie bagati in seama, ai rabdare o sa iti gasesti perechea potrivita, daca vrei o relatie de lunga durata
Decat un asemenea baiat, mai bine o lasi balta, cred ca meriti ceva mai bun decat atat, si nu cred ca trebuia sa te certi cu ea din cauza asta, poate e devina si anturajul.
Deci inca odata, lasa situatia asa, si in cel mai rau caz schimbati numarul, daca el apeleaza la tine cand se cearta cu ea
Gandeste-te la asta tot timpul: meriti ceva mai bun de atat!
Sper ca ti-am fost de folos, bafta!