Stii,intotdeauna exista si a doua sansa, dar in cazul de fata cred ca ar fi bine sa nu i-o ofere...
Diferenta dintre ei, ii va da lui intotdeauna avantajul de a o avea la degetul mic, de a o manipula cum doreste si ea va accepta bucuroasa, iubindu-l!
Un barbat la 23 de ani are niste necesitati greu de inteles pentru o copila cu suflet curat care tanjeste dupa dragoste.
Pentru ea,un sarut este un eveniment care ii va pune aripi la picioare timp de o saptamana.
Pentru el,insa,un sarut nu inseamna nimic,il da sau il primeste,e doar inceputul,el e nerabdator sa ajunga la sex,nu-l mai poate multumi doar un sarut! Si fii sigura ca oriunde i se va oferi sex, va accepta!
Crezi ca prietena ta va rezista la asa ceva?
Increderea nu mai exista si nu va putea fi refacuta, certurile se vor indesi si, in loc sa se desparta acum, se vor desparti peste 6 luni,cu sufletele bolnave si obosite,amandoi!
Mai bine acum,e mare chinul,dar nu va dura la infinit.
Ca sa intelegi,cand tragi o fasie de leucoplast de pe o rana,preferabil s-o faci repede,in ciuda durerii ascutite, decat incet, in chinuri lente!
Imi pare foarte rau pentru prietena ta, sustine-o cat poti si incurajeaz-o, are mare nevoie de tine!
Daca a inselat o data pe viitor o va face din nou si tot prietena ta va suferi, sa se gandeasca bine daca il iarta sau nu, eu sincer nu l-as ierta
Da,asa este, nu e de iertat ca se poate repeta, dar sa ne gandim si la nevoie firesti, a simtit nevoia de a avea o relatie intima si poate nu avea parte de asa ceva
Posibil sa fie asa dar stia ca prietena lui are cheie si oricand il putea prinde... ceea ce s a si intamplat
Un sut in c*r la cine inseala.Zii sa nu-l ierte. Daca e capabil sa o insele odata, o sa o insele si a doua oara.
In niciun caz nu l-as ierta, sincer iti zic. Nu merita, cadourile nu inseamna nimic acum, prietena ta trebuie sa se gandeasca la faptul ca daca el a facut-o odata, o va face din nou garantat! Asa sunt baietii, nu ai ce sa faci. Imi pare sincer rau pentru ea. Sa fie puternica! Bafta, take care
Ar putea sa ii mai dea o sansa, mai ales ca il iubeste. Daca nu tinea la ea nu ii mai dadea cheile si nu isi mai batea capul cu ea.
Mutubal întreabă: