Buna, e foarte bine ca il respingi si il ignori, prin asta dovedesti ca esti o prietena buna, dar eu zic ca cel mai bine ar fi sa fi sincera si sa ii spui ei ce se intampla, nu e vina ta ca el umbla dupa tine, ea sigur te va intelege, sau eu zic sa vorbiti toti 3 sa ajungeti la un consens, nu trebuie sa cedezi in fata lui, el sigur nu o iubeste daca face chestii din astea si sigur nu se va simti deloc bine cand va afla dar e cea mai buna modalitate decat sa sufere mai tarziu, si ce e in capu lui, a ajuns el sa te ameninte? Ia preia controlul sa nu va faca un baiat sa stricati prietena ca sunt multi nesimtiti ca acesta, vb cu ea si convinge-o ca ii spui adevarul, bafta!
Eu zic sa-l ignori cat de mult poti.Situatie e destul de 'nasoala' deci actioneaza cumpatat! Sfatuieste-te si cu cineva apropiat, sau chiar intreab-o pe ea ce ar face intr-o situatie asemanatoare (desigur, straina de a ta).
Logik! o sa creada ca ai tradato!
Da eu in locu tau i-as spune ca prietenu ei nu o place sh se da la mine...
Cel mai bine ar fi sa ii spui la Andreea totul, si daca sa-r intampla ceva intre ei doi ea si-ar da seama ca tu nu esti vinovata, pentru ca i-ai zis la inceput.Succes
te pup.Pa
Deci daca iti este cea mai buna prietena trebuie sa te creada pe cuvant. Nu prea inteleg cum de sunt ei impreuna daca el te place pe tine dar in orice caz. Vorbeste cu andreea si incearca sa o convingi. Vorbeste foarte serios si poti incepe cu fraza" Daca iti spun ceva te rog sa ma crezi deoarece nu mint"... si incepi sa povestesti. Poate ca va fi dur pentru ea si nu va intelege, dar incearca sa o convingi, si sa ii dea ea mai intai papucii lui. Si fa-o sa nu mai simta nimic pentru el.
sper ca ti-am fost de folos :*
Da situatia nu este prea buna.Trebuie sa discuti cu ea numai decit si cu prietenul ei tot.Mai apoi cineva va avea de suferit si acea persoana va fi chiar prietena ta cea mai buna, iar tie acest lucru nu iti va fi placut. Discuta cu ea numaidecit, iar el daca nu o iubeste si sta cu ea numai de dragul tau, ce fel de persoana este el? Pune-i intrebarea asta lui sa fie el in locul ei, cum s-ar simti daca ar afla ca prietena lui sta doar de dragul prietenului...Nu inteleg asa logica, sincer. Mie imi este mereu mila cind vad ca o persoana sufera din dragoste.Este foarte dureros. Iar ea te va intelege, fa-o acum ca mai apoi sa nu fie tirziu.Succes
beausingurlamasamea întreabă: