E logic, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea deschis, sa-i spui ca tu nu ai acelasi gusturi ca ea si ca intre voi n-o sa fie mai mult decat o PRIETENIE. Poate se va supara pe moment, dar va intelege, te asigur. Spune-i ca va gasi persoana potrivita pentru ea si ca aia nu esti tu.Succes ^^
Eu zic ca nu t mai vezi sau sa vb cu ea 2-3 zile si cand vaveti int incearca sa-i explici ca nu e bine sa fie asa si intreab-o care sunt motivele ei d o ales sa fiee lesbi si spune-i ca prietenia voastra se poate destrama din acest motiv
Ca nu esti lesbi si ca vezi in ea doar o prietena buna si nu o iubita... daca se supara asta e las-o un timp
Sall.Poi la modul cum se comporta cu tine o sa te piarda ea.Ar trebui sa ii precizezi clar ca tu cu ea sunteti doar cele mai bune prietene si atat, ca tu nu o sa ii corespunzi, deoarece ai alta preferinta sexuala.
Good luck!
Poti sa-i spui :
Nu pot fii cu tine, dar nu te supara te rog.
Alte variante nu stiu
Eu cred ca intrebarea e la misto, dar iti voi raspunde.fi sincera cu ea.spune-i ca pe tine nu te atrag fetele si ca puteti ramane doar prietene. daca nu te intelege inseamna ca nu merita sa fi prietena ei. fundita te roooog?
Explicai cat mai frumos posibil ca tu vrei sa fiti doar prietene. In primul rand spune-i ca ti la ea foarte mult si nu vrei sa se supere pe tine, 2 spune-i de preferintele tale sexsuale si 3 artai ca este mult mai distractiv sa fiti doar prietene, de exemplu: iesiti si cu alti prieteni