| Farcas a întrebat:

Prietena mea cea mai buna mi-a povestit ca si-a inceput viata sexuala cu iubitul ei.Eu nu as vrea sa ma bag in viata insa, insa mi-a spus ca de atunci doar o mai penetreaza cu degetul si atat, dar face asta de fiecare data cand se intalnesc. Ea imi spune ca o,, vrea,, dar eu nu stiu ce sa zic.Am stat si m-am intrebat. oare care ar fi cauza? Voi ce parere aveti? Multumesc happy O seara placuta!

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Există posibilitatea ca el să se fi prins (sau doar să i se fi părut) că ei nu prea i-a plăcut sau că fiziologic nu era pregătită (pregătirea psihică e mult mai simplă decât cea fiziologică în ciuda faptului că 90% din fătucile de pe acest site pun accent doar pe prima).
Prin urmare, va mai încerca petting-ul o perioadă pentru că de obicei ca bărbat la deget simţi foarte clar dacă merge o nouă penetrare sau mai bine nu.
Pe de altă parte, însă, există şi posibilitatea ca el să aibă mici tulburări de erecţie, ceea ce nu e foarte grav însă ar putea şi ea lucra la asta. Cum? Simplu, să încerce ea să-l facă "tare".
Să ştii că unii bărbaţi (mă număr printre ei, dar sunt puţini, totuşi) când ajung în pat cu o fată fiind îndrăgostiţi de ea (şi nu pentru sex sportiv) riscă să aibă mici tulburări de erecţie pentru că sunt puţin speriaţi de intensitatea trăirilor (mai ales dacă e prima dragoste).
Sau, a treia variantă, el nu prea are chef de sex cam cât are ea. Din experienţă îţi spun că în primele săptămâni de la începerea vieţii sexuale, fetele vor mult după care îşi reglează libidoul.
A patra variantă, cea ca el să nu se mai simtă deloc atras de ea, este, din punctul meu de vedere, exclusă.
Sănătate.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce trebuie sa fie o cauza anume? E un joc erotic.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Poate a observat ca ei ii face placere!

| Vizitiul a răspuns:

Nu ti-a fost jena sa postezi o asemenea intrebare? Pai, de unde putem stii noi ce are personajul acela in cap!?
Oricum, daca vrei parerea mea, o sa ai parte de asa ceva, dar pe masura in trebarii tale, nu vreau rabuvniri personale din partea ta.
Cred ca aluia nu i se mai ridica moralul la nivel de lenjerie intima, multumita de raspuns?
O

| Octavutzu a răspuns:

Probabil nu sa simtit bine sau nu ii mai face placera sa faca sex cu ea.
Nu cred ca ar putea sa fie aceiasi chestie si la tine, nu toti baieti sunt la fel. Cu siguranta la ea pote exista un motiv pe care tu nu il sti.

| Lol_1641 a răspuns:

Fiecare cu ce poate! laughing

| Zambet a răspuns:

Hormonii sunt cauza. Cati ani are?hee hee

| doarofata a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o convingi pe prietena ta sa vorbeasca cu prietenul ei despre lucrurile astea.In felul asta scapi si u laughingsi primeste si ea ce "vrea". Bafta!