Ar trebui să o suni azi şi să o întrebi cum s-a descurcat la română. În perioade de tipul asta e normal să fie stresată şi să nu aibă timp de tine. Evident că cu prietenul ei iese, până la urmă pe el îl iubeşte şi eşti conştientă cred că el e mai important. Dacă eşti mai mică ca vârstă faţă de ea, când vei da şi tu bac-ul vei înţelege. Sun-o şi întreab-o cum s-a descurcat. Nu-i reproşa nimic, pentru că cu siguranţă tu eşti ultima persoană la care se gândeşte acum. Baftă!
Pau ar fi bine sa o lasi vorba ta pana se termina cu bacu sa vezi daca si atunci gaseste alte scuze iar daca tot asa gaseste in fiecare zi cate o scuza intrebao ce are.
In ultimul timp nu ai dernajato niciodata cu nimic? Ca na daca ai deranjato poate ca este suparata si nu vrea sa discute cu tine. Poate tu o sa iti pui intrebare ca daca chiar am suparato cu ceva de ce nu imi spune dar poate ca este o persoana la fel ca mine, adica pe mine chiar daca ma supara cineva eu nu ii spun nimic, las acea persoana sa isi dea singura seama si sa ma intrebe ea daca ma suparat cu ceva, daca mi-a spus ceva ce nu imi convenea.
Sti ca bun poate ca la acea zi onomastica nu a fost si iubitul ei.Si acolo nu avea cum sa te refuze din cauza iubitului pentru ca el nu era acolo.
Doar intreab-o daca ai suparat-o cu ceva si atat.
Oricum multa bafta!
Asa e si prietena mea cea mai buna...de cand are iubit... a uitat de prietenia noastra, insa eu chiar daca am iubit am zis ca prietenii sunt si ei importanti si o luam cu mine mai peste tot ieseam si multe altele. Dar de cand are iubit nu mai iasa cu mine si relatia noastra e cam pe sfarsite. Si eu am bac dar pentru aia nu am uitat de prietena mea desi ea neavand a uitat cu totul. Sper sa isi faca timp si pentru tine ca iubitul nu tine o viata inttreaga, unul vine unul merge insa prieteni cam greu gasesti. sper sa reveniti la prietenia voastra si sa vorbesti cu ea de ce nu mai iasa etc
succes:*
Sa o ignori si tu.Iti va simti lipsa. Fa-ti o alta prietena petreceti timpul cu ea, doar acum n-o sa stai incontinuu in casa pentru ca ea nu iese.Eu asa am facut si de atunci numai ea ma cheama afara.
Si daca te va chema afara sau te suna pur si simplu sa vorbiti incearca sa duci discutia intr-un anumit fel ca sa povestesti numai despre tine ce ai facut in ultima vreme si o sa-si deie seama ca pierde multe daca inventeaza scuse ca sa nu iasa cu tine.
Sper ca sfatul meu te va ajuta!:*
Bye
Iti arata prin acest fapt ca iubitul iei e mai important decit tine ...nu incerca sa faci ceva in asa situatie deoarece vei iesi ca si coom ai dori sai faci un rau ca sa le desparti >>>(succese )
Uff! Trec si eu prin aceeasi situatie ca si tine...
Mi`e greu sa cred. ca s-a schimbat asa de mult, prietena mea!
In aceeasi cauza esti si tu.inainte de toate ar trebui sa vorbesti cu ea.sa vezi ce o deranjeza.sa ii explici cat de mult te deranjeaza comportamentul ei!
E normal, sa`si petreaca mult timp cu prietenul ei. dar asta nu inseamna sa te negrijeze pe tine .
Sper sa te inteleaga.si sa`si dea seama.ca o prietenie adevarata trece si prin foc`.
Ori cat de greu iti este.ai rabdare sa se termine si perioada asta stresanta cu bacul.sa ia o nota mare.si sa fie la fel cum era inainte!
Sper ca prietenia voastra sa nu fie destramata datorita acelui baiat .
:*
Multe fete cred ca daca au iubit trebuie sa renunte la prietenii lor.si asta de cele mai multe ori pentru ca baiatul este foarte cum sa spun suspicios si transforma orice simpla iesire cu prietenii intr-o tragedie : unde ai fost? cu cine? ma inseli?
. intr`adevar cea mai buna solutie e sa vorbesti cu ea. numai ea iti poate spune care e adevaratul motiv. Degeaba ne dam noi cu parerea aici
Sper sa se rezolve
Asa s-a intamplat si cu o fosta prietena de-a mea.(ne stiam de la gradinita si am fost si in generala in aceeasi clasa )Si-a facut prieten nu prea ne mai vedeam pana cand am aflat ca ea s-a sup pe mine ca nu i-am dat msj de craciun(pretext)De parca ea nu putea sa imi dea mesaj erea business woman . Peste cateva luni am vazut-o pe mess si am zis sa o bag in seama bineinteles ca m-am luat cu ea la cearta ca dadea vina pe mine, pe urma a inceput si prietenu ei sa se certe cu mine
pana cand i-am dat dracu pe amandoi... i-am dat ig si de vreo 3 ani n-am mai vb cu ea. In cele din urma ea s-a mutat la el si nu m-am mai intalnit cu ea decat 1 data in astia 3 ani si am trecut una pe langa alta ne-am salutat nimic mai mult.
Viata-i mai frumoasa fara eaaaaaa
Da, probabil e indragostita si nu mai vede, nu mai aude. Am mai auzit cazuri. Incearca sa vorbesti cu ea, nu prin mesaje, fata in fata sau la telefon.Vezi ce iti spune.