In primul rand ar trebui sa porti o discutie cu ea sau daca nu vrei sa vorbesti personal cu ea trimite-i un sms cu tot ce ai pe suflet si in care sa-i spui cat de mult te-a ranit facand acel lucru.razbunarea nu e o arma tocmai buna in astfel de situatii.adica razbunarea in general nu duce la nimic bun.lasa timpul sa le rezolve pe toate.
Cat timp tu ai stat si te-ai uitat, ea a actionat si i-a spus omului ca-l place.Concluzia:sa fii sanatoasa,nu e vina ei, ci numai a ta. Daca viitoare sa actionezi, ca iar te pui pe plans ca nu-ti pica ce vrei din cer.
Nu cred ca razbunarea ar fi o solutie buna, poti vb cu ea, daca stie deja ca il iubesti trebuia sa iti zica dinainte de a acepta, dar asta a trecut nu mai poti face nimic. Vb cu ea, spune-i ca nu ti-a placut deloc cum a procedat ea si vezi cum faceti sa ajungeti la un consens, poate cedeaza ea si te combina ea cu el...
Sper ca team ajutata! Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tu iubesti un baiat de 2 ani, dar el stie, adica aveti o relatie sau doar il iubesti asa..."din priviri"? Daca il iubesti asa, fara sa stie, nu stiu daca prietena ta are o vina prea mare, vina ar fi a ta. Ea saraca o fi asteptat, doar doar faci ceva, dar s-o fi saturat de atata asteptat. Iar in caz ca ai o relatie cu acel baiat, tot n-as da vina pe ea. Consider ca atunci cand exista asa ceva intr-o relatie, vina o are cel care este implicat intr-o relatie, nu cel care n-are nici o raspundere fata de un iubit(a). Asa ca nu stiu daca are vreun rost sa te razbuni pe ea.
Femei nebune...
Ce'ai cu fata? ce daca tu il iubesti? e vina ei ca tu nu i'ai spus lui ca'l iubesti si nu te'ai combinat cu el?| nu. asadar si prin urmare, nu vad dc sa faci o tampenie de genu.
si... sa te combini cu candva de cine ii place... pai, daca ea deja e cu cineva, tu chiar crezi ca o va pune la pamant faptul ca esti tu cu un fost "idol'/ neah. mai bine o lasi balta
Pai ea stie ca il iubesc, si app, am cerut moduri cum sa ma razbun, asa ca daca ai comentarii mai bine nu te mai obosii sa le sctii
Ia mai terminati draq, suntem pe TPU, sa raspunda cine ma poate ajuta, nu cine isi bate joc, asta fac doar oamenii retardati
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: