| Izomer a întrebat:

Prietena mea cea mai buna s-a despartit de iubitul ei in urma cu 6 luni. Ea si-a gasit pe altul,iar acum pare ok. Iar eu. am comis-o. m-am indragostit de fostul ei iubit. Ieri ne-am sarutat. Stiu sigur ca ma iubeste. Ce sa fac!? Baiatul asta a intrebat-o lunile daca ar deranja-o daca ar fi ceva intre mine si el, iar ea a raspuns ca nu. Dar ceva nu ma lasa sa fiu cu el. chiar daca-l iubesc. Ce-i de facut?!

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Care-i problema? Nu s-au inteles ei, ea a renuntat, gata. Nu-i cazul sa-ti faci mustrari de constiinta. Voi puteti ramane prietene si gata. Asa este normal.

| watashiwa a răspuns:

Probabil nu poti fi cu el din cauza ca iti e frica ca prietena ta mai are ceva legat din trecut, de care nu s-a despartit inca, indiferent de ce zice. Este normal sa te simti asa... Dar daca il iubesti cu adevarat si esti 100% convinsa ca si el are aceleasi sentimente, atunci ar fi bine sa vorbesti cu prietena ta. Daca e o prietena adevarata, te va intelege si CHIAR nu va avea nimic impotriva. Poate iti va da si niste sfaturi, cine stie?
Ar fi cel mai bun lucru. Bafta! :*

| ywar a răspuns:

Asta-i un scenariu tipic de film prost si romanesc.

| Pinocchio a răspuns:

Acum e randul tau sa vorbesti cu prietena ta.
Daca pe ea intr-adevar nu deranjeaza relatia voastra iti va spune.

| MrNob0dy a răspuns:

Pai daca ea nu ar avea nimic de comentat tu de ce sa ai mustrari de constiinta? mergi inainte fara retineri succes

| LoveSleep a răspuns:

Sigur te iubește.

| Mirke a răspuns:

Daca iubirea e mai importanta ca prietenia nu te mai gandi, prietenia adevarata nu se strica asa usor, vb cu ea si va fi bine.

| Mirke a răspuns (pentru LoveSleep):

NU INCAPE INDOIALA, a intrebat-o pe fosta lunile, si martile a fost cu ea! daca aceea a fost de acord cu sigoranta o iubeste si pe ea! intrebarea e cat o sa o iubeasca, numai ea poate afla daca il incearca! deci le uram succes!

| corbulalbrosu a răspuns:

Este de neinteles, ce te retine? Va iubiti reciproc, deci nimic nu ar trebui sa te faca circumspecta sau sa te simti responsabila fata de prietena ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Izomer explică (pentru SuckDreamLoveH):

Povestea e mai complicata. Nu am dat niciun detaliu in intrebarea pusa, pur si simplu, am incercat sa fiu scurta si la obiect

| badearazvan a răspuns:

Eu zic sa lasi prietenia deoparte si sa faci ce spune inima din cauza unei ca tine sufar si eu acuma... nu il mai fa pe baiatul acela sa astepte

| Mirke a răspuns (pentru badearazvan):

Asa bravo zii-le, Baiatul inca asteapta, du-te la el!