| sw33tdoll a întrebat:

Prietena mea crede ca deja nu mai este virgina avind acest caz.prietenul ei a pipait-o (mansturbat-o)dupa spusele ei nu ia bagat inauntru degetul si in plus prin pantaloni sunt sanse sa nu mai fie virgina? Deja m-am saturat sa aud vorbe prostesti ca nu mai e virgina voi ce spuneti plzz ajutor!

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Spune-i ca este virgina! si sa se linisteasca.Nu se poate dezvirgina cu pantalonii pe ea!

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Dezvirginata cu pantalonii pe earolling on the floor)
ai de capu meulaughing)))

| Princess_6312 a răspuns:

E tot virgina.

| cryng a răspuns:

rolling on the floor)) e f clar ca e virgina, nu se poati dezvirgina o pers cu pantaloni pe ea :-)))))))))))))

| camellia_2361 a răspuns:

Sa stea linistitahappynu se dezvirgineaza asa usorlaughing ca sa nu mai fi virgina trebuie sa iti curga putin sange.si prin pantaloni nu are cumwinking:*

| Vlad_1161 a răspuns:

E virgina, nu trebuie sa isi faca griji. Ar fi chiar culmea sa o dezvirgineze cu degetul prin panataloni si oricum, majoritatea fetelor au himenul elastic. Fetele de multe ori exagereaza si isi fac griji degeaba. Pe mine m-a sunat o fata si mi-a spus ca e gravida dupa ce imi facuse sex oral, ea fiind virgina. Dupa ce i-am explicat ca doar ea cu Fecioara Maria au ramas gravide, virgine fiind, s-a lamurit si si-a retras cuvintele. Spune-i amicei tale sa nu isi faca griji si sa nu mai lase pe nimeni "sa-i bage degetul" pana nu e sigura ca o sa se si culce cu el!

| marius09_8016 a răspuns:

Greu sa nu mai fie virgina.nu se dezvirgineaza fara a fi introdud ceva in vaginhappy