anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea crede ca o insel. Uneori cand nu am ce face mai vorbesc cu o prietena de a ei, iar ea crede ca o insel cu acea fata.De multe ori plange din cauza asta, iar eu incerc sa o alin, dar nu prea am succes.De obicei ne simtim bine, dar as vrea sa rezolv aceasta problema. Dau funda :X

Răspuns Câştigător
| Awesom a răspuns:

Cand e vorba de baieti, intre fete nu exista prietenie, ci concurenta.Aia te vrea(eu cred ca e doar un capriciu din partea celei mai batrane, vrea sa-i faca in ciuda iubitei tale).Tu schimba-ti id-ul de mess si cand aia mai batrana iti va add tu sa-i dai ignore.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce continui sa vorbesti cu aceasta prietena a ei daca o deranjeaza atat?
Tu vorbesti cu prietena ei,pe ea o deranjeaza,plange,lucru care te deranjeaza pe tine.O inlantuire fireasca de fenomene neplacute.
Taie raul de la radacina si inceteaza sa mai vorbesti cu cealalta!
E adevarat ca prietena ta nu are siguranta ca o iubesti sau are o gelozie ciudata in legatura cu aceasta "prietena" a ei.
Ca sa o convingi,nu prea cred,femeile sunt stranii cand e sa le convingi de contrariul a ceea ce cred.
Asa ca daca vrei sa ai liniste si pace, sacrifica-te tu si inceteaza sa vorbesti cu cealalta.Fa-o mai rar, cel putin!
Bafta!

| Awesom a răspuns:

Prietena ta e genul isteric ma inseala sau nu ma inseala? Eu cred ca ea te inseala pe tine si face pe isterica posesiva ca sa nu-ti dai tu seama.Prietene sa n-ai incredere in ea...

| Wechangetheworld a răspuns:

Dragostea asta...Poi ai putea incepe cam asa :

1) Cand te plictisesti incearca sa vb cu ea nu cu prietena ei (frumos prin mesaje ...tot felul de prosti cum ar fi ce faci puiut, ii loc sa-i spui noapte buna spune-i si tu somn usor 7 purici pe un picior sau vise placute purici sa te sarute ) crede-ma stiu, asta le place fetelor

Daca varianta 1 nu merge incearca varianta doi

2)Fa-i un cadou frumos dar nu ori ce cadou niste trandafiri iar pe petalele lor lipeste litere care foarmate sa scrie TE IUBESC sau daca stai mai pros financiar O floare din hartie (origami)http://oraselulcopiilor.wordpress.com/......3-5mincom/ asta e un link dar nu uita scrie mesaje pe floare si ii poti face si o felicitare

3)Cand vezi ca plange ia-o in brate si sarut-o pe obraz

4)Scoate-o intr-o zi la un suc sau la o prajitura si lamuriti toata problema si spune-i ca daca ea vrea sa nu mai vorbesti cu prietena ei nu vei mai vb

DACA CHEAR O IUBESTI POTI FACE UNUL DIN GESTURILE ACESTEA
IAR DACA EA TE IUBESTE TE VA IERTA

SPER CA TI-AM FOST DEFOLOS

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea asta e cam asa:,, Eu am obiceiul sa-i dau gagicamii pumni in gura si ea de multe ori plange din auza asta. eu ii zic sa nu mai planga, dar ce sa vezi?! ea nu se opreste din plans si nu prea inteleg de ce. Cam ce-as putea sa fac sa rezolv problema?,, acum eu ma gandesc...hmmmm nu stiu, zic sa nu-i mai dai pumni in gura? oare asta sa fie? pai cred ca da. si mai cred ca o faci si intentionat sa o faci geloasa. asa-i ca te simti bine cand plange? este? te simti cocos, este? am facut si eu asta vrand sa fiu cocos, exact ca tine ii,, dadeam pumni in gura'' si ghici ce s-antamplat? simplu: m-am trezit cu o bata in moalele capului. asa ca sfatul meu e sa nu-ti fortezi norocul. poate nu constientizezi dar o indepartezi cu chestia asta care ti-e nu ti se pare cine stie cewinking bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca o iubesti, nu ar fi mai bine sa nu o mai ranesti? Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste cu ea. spune-i ca ai observat ca o deranjeaza ca vorbesti cu prietena si intreab-o daca ar prefera ca tu sa incetezi sa mai vorbesti cu ea. asa-si va da seama ca ea e pe primul loc si tu nu ai nimic cu fata respectiva. numai bine!

| qNpHard a răspuns:

Aproape toti mi-ati dat acelasi raspuns...cand iubita mea este la scoala,acea fata se tot baga in seama cu mine, nu eu ii dau buzz sa vb cu ea sau cv de genu, iar daca as da ignore cine stie ce i-ar spune iubitei mele.Inteleg ca orice fata este geloasa,si eu as fi gelos daca ar vb mult cu alti baieti iar pe mine debea m-ar baga in seama, dar acea prietena se tot baga in seama cu mine, odata vb cu mine de pe 2 id-uri.In plus prietena ei e cu un an mai mare, ar trebui sa aiba mai multa minte la cap.Ea ii tot spune iubitei mele ca vb cu ea, dar eu nu vreau sa vorbesc cu ea...

| Awesom a răspuns (pentru qNpHard):

Cand e vorba de baieti, intre fete nu exista prietenie, ci concurenta.Aia te vrea(eu cred ca e doar un capriciu din partea celei mai batrane, vrea sa-i faca in ciuda iubitei tale).Tu schimba-ti id-ul de mess si cand aia mai batrana iti va add tu sa-i dai ignore.