| cezar2409 a întrebat:

Prietena mea crede ca poate sa ramana gravida daca am simulat o partida de sex in chiloti deoarece m-am udat, dar nu am ejaculat.
Cum sa o linistesc?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Arata-i, daca esti capabil, care este diferenta dintre simularea unui sex, in chiloti si un sex normal. Atunci cand va trai evenimentul si va afla adevarul, sigur se va linisti!

| Smileygirl23 a răspuns (pentru neutrino):

Ti-as da eu funda pentru un asa raspuns.

| neutrino a răspuns (pentru Smileygirl23):

Sarut mana!

14 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca iei i-a intrat in cap ca se poate ramane gravida si prin lenjerie intima, inseamna ca nu are mai mult de 13 ani si este destul de grav.
Iar tu daca esti mai mare, explica-i ca se ramane insarcinata cand cuculetul intra in colivia ei.
Daca tot nu ai convins-o, sa-si faca un test de sarcina dupa 14 zile.
O seara bunahappy

| Oana92 a răspuns (pentru caramela):

Ar fi si mai grav daca ar avea mai mult de 13 ani si ar crede ca poate ramane insarcinata in felul asta sad

| caramela a răspuns (pentru Oana92):

Este destul de grav si nu putem face nimic din pacate sad se aventureaza /de dragul baietilor nu folosesc protectie si uite ce se intampla mai ales cand nu sunt destul de informati...
O zi bunahappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ati avea un ghinion teribil daca s ar intampla sa ramana insarcinata

| Emilian65 a răspuns:

Daca a fost doar o simulare a unui raport sexual cand tu erai in chiloti si nu ai ejaculat, sansele de a ramane gravida sunt foarte mici. Stai linistit, nu are cum sa ramana gravida.

| LoveSleep a răspuns:

Te-ai udat?

| minrest a răspuns:

Bine. Nu ai ejaculat. Cu ce te-ai udat?

| TanteMarianne a răspuns (pentru minrest):

Probabil ca a facut treaba mica pe el! happy

| TanteMarianne a răspuns:

Scuze ca-ti zic, dar prietena ta e cam prostuta. unu la mana ca sa ramai gravida trebuie sa faci S gol pusca nu in chiloti!
arata-i articole pe net despre cum poti deveni gravida si etc...
iar daca tine musai atunci cumparai un test de sarcina sau du-te cu ea la ginecolog.

Răspuns utilizator avertizat
| TanteMarianne a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Am colegi care stiu mult mai multe sunt chiar in urma fata de dascalii (colegii) mei. laughing

| EUBMV89 a răspuns:

Să își facă un test de sarcina după minim 14 zile de când s-a întâmplat. Așa e cel mai simplu ca să o faci sa înțeleagă data viitoare dacă se mai întâmpla, dar ai grijă și tu să nu se mai întâmple puneți un prezervativ e cel mai simplu.