Tu te confrunți cu un bias cognitiv numit the sunk fallacy cost. Practic nu mai ești dispus să renunți la un lucru în care ai investit mult timp și efort, din singurul motiv că ai investit timp și efort. Citește un pic pe tema asta, poate îți oferă un pic de claritate.
Da, sunt 9 ani. Da, te simți trădat, ți s-a tras presul de sub picioare, dar nu sunteți căsătoriți, nu aveți copii. Plus de asta ești independent financiar, ai un job stabil, îți poți reface viața. De ce ai alege sa stai langa un om care nici macar nu își recunoaște vina și o aruncă pe tine? Ai auzit de gaslighting?
De ce să rămâi langa o persoană care din cauza că a fost vorba de fructul interzis, a fost dispusă sa facă lucruri care nu le face cu tine, pe care ție poate ti le-a refuzat. Se pare că prietenii ei separați erau mai mult decât prieteni. Am impresia că locuiți împreună, eu i-aș fi dat 1 zi să-și ia lucrurile și să plece.
Ești într-o situație grea, în scenariul clasic de relație foarte lunga, ajunsă la monotonie, și în plus combinata cu faptul ca fiind prima relație, curiozitatea a fost mai puternică decât orice.
Peste x ani o să-și plângă în pumni pentru că nu a știut cât de rară este o relație stabilă și că nu a putut să se controleze.
Nu-ți recomand sa rămâi cu ea. Poate dacă ar fi fost plină de regrete, dispusă să facă orice sa rămâneți împreună și nu ar fi aruncat totul pe tine, classic gaslighting, poate relația ar mai fi avut o șansă.
De obicei sunt primul care recomandă să lupți, să nu renunți, oamenii nu se potrivesc perfect decât în telenovele, o relație înseamnă muncă și compromis, dar peste unele linii nu treci. Pentru că dacă o faci, nu mai e loc de intoarcere.
Chiar îmi pare rău pentru situația în care ești. Sper să găsești puterea să faci ceea ce trebuie.
Salut! Cred că e cel mai bun răspuns pe care l-am văzut până acum pe TPU și nu exagerez. Aș avea nevoie și eu de o opinie atât de rațională și obiectivă. Toate argumentele tale sunt valide și sunt convins că dacă ar fi fost o discuție directă ai fi putut să ajuți și mai mult! Toată aprecierea mea pentru așa un răspuns de calitate!
Nu inteleg, daca afirmi ca o iubesti, daca i-ai cerut pauza in relati de 2 saptamani?
Stii ca pauzele se cer numai cand urmeaza marea despartire?
Parca spuneai ca ai fi vrut sa te casatoresti cu ea, dar pe ea ai cerut-o in casatorie?
Ati facut logodna, ati anuntat nunta, ai facut ceva ca femeia sa stie ca ea este aleasa ta pe veci?
Femeia astepta, asteapta, dar anii trec, iar daca au trecut 5-6 ani intra la banuieli ca nu este cea pe care o doresti. Probabil ca ti-ai pierdut interesul pentru ea, ceea ce a facut-o sa plece dupa barbatul care i-a dat atentie, care i-a oferit complimente si ceea ce ea nu ai primise demult de la tine.
Salutare... Ți am dat o cerere de prietenie și un mesaj dacă ma poți ajuta
Pune-ti intrebarea aici, pe forum si-ti vom raspunde!
Exista o parte buna in povestea asta. Singur, la 30 de ani si cu un venit ok, poti recupera tot ce n-ai facut in astia 9 ani pentru ca ai fost "cuplat" si fidel.
O femeie,dar mai ales un bărbat,va calca strâmb atunci când este neglijat în vreun fel.
Din ce îmi spui,relația voastră nu e foarte sănătoasă,din moment ce nu comunicați deschis și nu vă spuneți ce va Pentru că na, oricât de sănătoasă ar fi o relație,daca nu exista comunicare eficienta,mai e de lucrat.
Uite,știu că e frustrant și că ești pe deplin dezamăgit,dar pune-te in locul ei! Gândește-te ca ea poate nu făcea ce făcea daca ii acordai un gram de atenție când trebuia.
Adică ok,pot înțelege eu,ca bărbat,că atunci când ești ocupat,nu-ți mai arde de nimic,ești irascibil și singurul lucru pe care-l vrei,e sa dormi,însă,ia-o așa,tu să fii în locul ei, cum ai vedea situația asta? Tu sa fii hot și ea sa te vadă dormind sau, mai rău, sa nu te vadă pe-acasa, nu-i așa că ai crede că e ceva ineregula la tine? Că parcă din adins caută să te amâne cumva?
Ai zis că ai aproape 30 de ani,fi rațional! Lasă orgoliul,uita ce ai văzut și dacă chiar o iubești și dacă ea mai simte ceva pentru tine, incercati sa reparați,daca se poate,dar daca nu,asta e,nu mai poți face nimic,din păcate,dar hei,speranța moare ultima,așa că ia-ți inima-n dinți și cere-i iertare pentru că ai neglijat-o și sigur va aprecia!
Legat de timpul petrecut pe la munca,ți-ai "luat" femeie, comporta-te ca atare.
Nu o neglija,oferă-i mici atenții,oferă-i timpul tau,oferă o sesiune de discuție deschisă, abordați ceea ce va incomodează, certați-va daca e nevoie,dar nu va destrămați!
Pentru că na,degeaba ii oferi tu un trai de lux(mai ales daca ea nu ți-l cere și te-a văzut atunci când erai sărac și așa),daca nu ii oferi timpul tau, e egal cu zero ce ii oferi!
Acum nu zic să renunți la locul de munca pentru ea, nu zic nici să faci schimbări radicale în viața profesională, ci iți zic doar sa faci in așa fel încât să fie cariera pe locul 2, că nu cariera îți devine sotie și nici nu o sa mai conteze daca compania la care lucrezi pățește ceva.
Sfatul meu ar fi sa ii mai dai o șansă (asta daca și ea e dispusă sa facă un pas in acest sens) și să faci compromisuri,asta daca vrei o relație ok pe termen lung!
Altfel, relația o să se ducă în cap, cariera și ea se poate duce în cap oricând și cu ce rămâi? Da, poate cu banii, dar nu vor fi eterni.
Sper sa te fi ajutat! Multa bafta îți doresc!
Relatia este alterată si se va altera din ce in ce mai tare
Asta este, s-a stricat si nu miroase prea bine.
Eu zic ca ar trebuie sa vorbesti si in urma discutiei vezi ce si care este verdictul
Nu este chiar așa de mult 9 ani, alții s-au despărțit si după 20 de ani de casnicie. De asta nu recomand nimănui să se mărite virgină, pentru ca pe parcurs va exista mereu curiozitatea "oare cum o fi si cu altul". Dacă te-a înșelat si o ierți, fi sigur ca o va mai face in continuare, pe principiul ca tu nu vrei sa renunti la relație numai din cauza anilor împreună, deci o va face din nou pentru ca știe ca o vei ierta din nou.
Dacă tu ai puterea sa o ierți după ce îi face si "îi înghite" pilotului acela, îți dai seama ca practic lingi unde scuipă altul, dacă atât de jos vrei sa te cobori si sa îți arunci demnitatea la gunoi, e treaba ta, eu nu aș ierta așa ceva.
9 ani nu e chiar așa de mult, nu tu i-ai aruncat pe geam acești ani, ea a făcut-o. O poți lua de la capăt cu altă femeie care merită, sunt sigură ca vei găsi. Omul care înșală odată va înșela si a doua oară 100%.
Cum ii da atentie? Facandu-o pres? Poate ca se simtea neglijata, dar solutia era o discutie, nu sa te insele. Eu as arunca pe fereastra casnicia daca m-ar insela sotul...nu-i normal
Prin natura job-ului meu, aud mereu de femei care fac asta. Poate ca suna aiurea, dar biologic vorbind este ceva normal. Pur si simplu a fost atrasa si a cedat. Nu inseamna ca il doreste pe ala mai mult, a fost doar o prostie. Nu e vina nimanui, in general relatiile lungi, tind sa piarda din scanteia aia cu timpul si de ajunge la asa ceva. E gresit ce a facut ea? probabil ca da. dar e si destul de natural sa apara astfel de dorinte. Nu o abandona, lupta pentru ea. Discuta cu ea, cu nimeni altcineva si treceti peste acest moment
Am vrut sa îți evaluez răspunsul eronat dar mai bine îți las com
Nu, nu a fost doar o greșeală simpla, hai ca a cedat odată, să zicem ca e scuzabil, dar femeia a făcut-o de mai multe ori fără rușine, cu o nonșalanță ieșită din comun, fără sa ascundă prezervativele măcar, sau mesajele, nici la înșelat nu se pricepe sau probabil a vrut sa fie prinsă
În al doilea rând, biologc o fi normal sa fim atrași de mai mulți, înțeleg asta, dar se presupune ca noi oamenii avem rațiune, nu suntem animale, nu gândim cu ce avem între picioare, ci cu capul. Dacă eu sunt atrasă de 10 bărbați pe lună ar însemna sa merg sa ma culc cu toți ca e biologic, scuzabil si normal, pe bune acum ce sa mai salveze, ca femeia nici măcar nu regretă, nu auzi ca tot pe el da vina, deci e clară treaba. Dacă ii mai da o șansă mai rau il face sa sufere. Auzi sa lupte pentru ea. Sa lupte ea pentru el, ea e cea care și-a bătut joc de atâtia ani, si din nou, nu a fost o rătăcire de moment, a fost relație extraconjugala de ceva timp, mai citește odată întrebarea. Deci i-ai dat cel mai prost sfat posibil săracului om
Nu. nu i-am dat un sfat prost. Iti zic si de ce. In general oamenii care sunt inselati, reactioneaza la cald si fac scandal, etc. El nu a facut asta si e evident ca omul isi doreste sa repare daca se poate repara ceva. Poti sa imi dai eronat, nu dau doi bani pe evaluarile alea...
De acord ca nu a fost ceva frumos ce a facut ea dar e vorba de 9 ani totusi si repet, exista o multime de cazuri, oamenii ajung sa "calce stramb" in relatii foarte des, dar multe relatii merg mai departe apoi si e totul bine.
E usor sa aruncam cu pietre si sa spunem omului sa renunte la ea, de parca noi suntem sfinti... dar omul are 30% din viata cu femeia asta. Nu e cazul sa se grabeasca in decizii pe care apoi sa le regrete.
ps: Totusi, posibil sa vad eu lucrurile gresit, fara sa am experienta unei relatii heterosexuale, dar cine stie
PS2: nu zic ca nu ai dreptatea ta..doar zic ca mai merita o sansa relatia lui si simt clar ca si el vrea sa ii mai dea o sansa
"ps: Totusi, posibil sa vad eu lucrurile gresit, fara sa am experienta unei relatii heterosexuale, dar cine stie" - am vrut din prima sa zic si asta, dar am zis ca consideri invalid răspunsul, din ce deduc eu, nu cred ca ai avut vreo relație serioasă de niciun fel de gândești așa, pentru ca si la voi la gay e la fel, dacă tu ai avea relație cu un băiat si il iubești maxim si pățești ca bărbatul din postare, chiar ai avea tu putere să ierți așa ceva? Îți spun eu ca nu, așa ceva se uită poate temporar, dar niciodată relația nu va mai fi la fel, nu va mai exista încredere nici 50%,, pentru ca până la urmă de încredere e vorba aici, nu de înșelat, mereu o să stai cu suspiciuni, îți faci filme in cap si înșelatul ăla tot rămâne acolo, nu poți șterge memoria cu nimic, amintirea rămâne acolo in spatele creierului undeva, ierți dar nu uiți, oricât ai vrea, te minți singur ca poți sa uiți si iti faci mai mult rău.
Înșelatul nu se uită, fie ca il digeri la cald sau la rece.Se vede ca nu ai fost niciodată pus in această situație si de asta îți e greu sa intri in pielea lui, crezi ca e așa usor de iertat dar nu e
Eu rezonez mult si cu răspunsul lui VoidEternal, a explicat mai bine problema lui de atașament, pentru ca asta simte, nu e iubire, e atașament pentru ca sunt 9 ani la mijloc, iar el poate ar fi dispus sa ii ierte tipei orice rahat doar datorita acestor 9 ani, care nu sunt chiar o perioada așa de mare, are timp sa își facă si alte relații, nu de termina viața si femeile la 30 ani, părerea mea mai bine se oprește aici decât să o mai lungească aiurea fără rost.
Nu știu dacă ii stii pe Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, din pariu cu viața, si ei s-au despărțit tot după 9 ani de relație anul trecut parcă, în prezent ambii căsătoriți cu persoane diferite si fericiți, deci se poate.
Si eu sunt pro a doua șansă sa știi, dar tipa din cazul de față chiar nu mi se pare ca merită, acum el decide ce si cum face, e treaba lui, el suferă nu noi.
Eu m-am raportat mai mult la cum l-am vazut pe el si experienta cu persoanele din jur pe care le stiu ca au trecut peste un asemenea moment si sunt bine acum, fericiti si toate cele. Cred ca depinde foarte mult de persoana, eu as putea ierta, ma rog, nici nu e vorba de a ierta de fapt, partea asa cu inselatul eu o vad mai mult o chestie cu impact social asa cumva. Eu chiar cred ca sunt sanse ca femeia aia, din monotonia relatiei de 9 ani sa fi dat peste tipul ala si sa fi ajuns sa isi doreasca ceva, se poate intampla. Monotonia si faptul ca unul munceste mai mult decat celalalt si nu exista un echilibru intre viata personala si cea profesionala pot duce la asa ceva si nu e doar vina ei aici, e o vina impartita.
De acord ca nu se termina viata la 30 de ani... dar inainte sa arunci la gunoi 1/3 din viata, consider ca trebuie sa te gandesti foarte bine si sa analizezi foarte bine lucrurile
Te-ai raportat greșit, la câteva cazuri care chipurile sunt fericiți, nu ai de unde sa știi ce e in sufletul lor, a celui înșelat mai ales, poate par fericiti dar in realitate nu prea cred, se mint singuri ca sunt fericiți, e posibil dacă, si doar DACĂ, cel care a înșelat chiar se schimbă cu adevărat, dar slabe șanse la domnișoara din postare.
Cunosc si eu cazuri de înșelat în zona mea, si respectivii bărbați au oferit mai mult de 2 șanse si femeia lor tot a înșelat din nou si s-a ajuns tot la despărțire până la urmă, cu vieți refăcute după 40 ani in prezent, si au si copii la mijloc, acum ma întreb, nu era mai bine să se fi despărțit din prima și își pierdeau mai putini ani din viața unul cu altul?
Eu înțeleg ca tu vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, din lumea ta, o lume in care tu nu dai doi bani pe o relație sănătoasă și de viitor, familie, copii(să stii ca si cuplurile gay pot face astea) nu ți se pare mare lucru înșelatul, mințitul, dar ghici ce, într-o relație cu adevărat sănătoasă, nu ar trebui sa existe si nici sa se ierte asemenea mizerii.
Încetează cu 1/3 din viata lui, nu e chiar așa, anii copilăriei nu se pun, ca aia nu i-a trăit raportat la ea, mai bine arunca 9 ani decât sa se transforme in 20 ani si sa regrete si mai rău după ca nu a pus punct când trebuia. Femeia era virgină când a luat-o, a avut curiozitatea să vadă cum e cu altul si a înșelat, si o va mai face, nu se va opri la 2.
"dar inainte sa arunci la gunoi 1/3 din viata" - pai ce, el i-a aruncat? ea a făcut asta, tot el sa se roage de ea sa se împace? Asta-i bună. (apropo, stiu caz real, la mine in comună barbatul ei tot el s-a rugat de ea după 3 infidelitați, sa mai dea o șansă relației, dar până la urmă nu a mai vrut ea si-a dat si ea seama ca nu e sănătos ce face si mai bine il lasă în pace pe om)
Ps. Așa zici tu acum ca ai putea ierta înșelatul, dar când vei fi pus in fața faptului, nu te cred ca ai ierta așa ușor, vei ajunge la vorba mea. Sau poate tu nu ești monogam si iti plac si relațiile cu mai multe persoane, de asta nu îți pasă asa mult de înșelat, nu pui preț pe monogamie si e treaba ta asta, dar un procent foarte mic de persoane e ca tine, băiatul asta din postare nu cred.
Ps2 ny stiu ce cazuri știi tu, dar eu cunosc numai cazuri cu casnicie destrămata într-un final dupa cea dea doua șansă data, chiar a treia patra șansă
Nu stiu ce job ai tu de cunoști așa multe cazuri fericite după adulter, bănuiesc ca psiholog sau ceva gen, oricum e imposibil sa cunoști relație frumoasă după așa ceva, 99% nu există, te asigur eu de asta, par happy dar nu sunt, e doar de fațada, oamenii herero monogami familiști nu gândesc cum gândești tu
Ps 3 nu există nicio scuză pentru înșelat, nici monotonia nici nimic, există soluții, comunicare, terapie, daca nici asa nu se rezolvă, nici așa nu înșeli, te desparti si gata dacă nu mai merge, nu te apuci sa înșeli
Ps 4 vezi înșelatul ca o chestie cu impact social, ok, dar nu trebuie sa ierți de dragul societății, ierți dacă vrei tu sau nu, nu te raportezi la ce va spune lumea, e vorba de principii aici, dacă nu ai principii, înseamnă ca nu ai nici caracter, unii au principii adânc formate in caracterul lor care țin si de respectul de sine în primul rând, niște limite bine stabilite peste care nu pot trece
Îndrăznesc sa compar situația cu o femeie bătută de bărbatul ei care apoi il iartă si ii spune ca o îl iubește, asa ceva nu se face, tot durere simte si bărbatul acesta, nu durere fizică, dar durere emoțională uriașă, peste violență si peste înșelat sunt 2 limite sănătoase stabilite pe care ar trebui sa le aibă toată lumea. Alte lucruri se pot ierta dar astea 2 nu.
Ma refeream la faptul ca inselatul te "doare" mai mult din punct de vedere social. Practic intre ea si celalalt barbat a fost doar sex, discutiile lor sunt doar despre sex, nu exista o conexiune sentimentala.
Ti-am zis, eu nu cred ca e atat de ok sa renunti la o relatie de 9 ani fara sa discuti si sa vezi ce poti salva.
Cat despre inselat, nu inseala nimeni din prea mult bine sau prea multa fericire, deci putem gasi si scuze
Nu sunt psiholog, asta pot sa iti zic. Nu am zis niciodata ca " nu dau doi bani pe inselat, minciuna, etc " ce ai insirat tu acolo. Am zis doar ca ar merita sa gaseasca o solutie sa isi mai dea o sansa ))
Nu e nicio scuză pentru înșelat, punct. Nici de prea mult bine, nici de prea mult rău. Vezi ca a mai pus o întrebare baiatu, eu cred ca de prea mult bine a înșelat, din ce spune el
Înșelatul nu doare dpdv social, ca nu a înșelat societatea, ci pe el, numai pe el il doare, el suferă. Nu are legătură social. Oricum cred ca ti-a ascultat sfatul ca vad ca ii mai da o șansă va ajunge tot la vorba mea oricum
Faceți cum vreți fiecare, un om cu tarie de caracter si principii sănătoase nici nu înșela nici nu accepta sa fie înșelat, si cu asta am zis tot.
Eu doar incerc sa ma pun in pielea lui. Tu ai putea trece asa usor peste 9 ani de zile si sa renunti si punct?
Daca nu e un factor social, atunci ce e? de ce doare? Sunt femei care fac asta si nu sunt prinse niciodata. adevarul e ca multa lume face asta, se intampla foarte des, suntem mamifere poligame, ideea de monogamie e strict sociala...
Pai tocmai ca nu te pui in pielea lui deloc, eu ma pun, si am si fost în situația lui la un moment dat, nu ii simți suferința, trădarea, nu ai cum, nu poți empatiza, mai ales din postura de bărbat gay neinteresat de o relație serioasă monogamă, pentru tine sunt SF aceste sentimente de iubire adevărată, în care nu ai cum sa faci așa ceva persoanei iubite dacă o iubești cu adevărat.
Nu, nu aș ierta așa ceva, indiferent cât timp ar trece de relație, tot o ții pe asta cu 9 ani, da-i încolo de 9 ani, nu este chiar atât de mult, repet, și nu sunt ani aruncați la gunoi, se pun ca și experienta de viață, cu bune si cu rele, cu lecții învățate în acești ani.
Auzi că ce doare? pe bune? Doare sufletul, ce să doară, trădarea, așteptările realiste sau nu, totul doare, te simți ca naiba, doamne, suna ca si cum tu ești mega rațional, ca un robot, si nu ai avut un sentiment de iubire sau atașament toată viața ta esti foarte insensibil, nu empatizezi cu adevărat.
Mai e unul Hyperion care l-a sfatuit pe el sa își ceară scuze ca a neglijat-o, auzi, si omul spunea ca o trata ca pe o prințesă, mi se face rău. Hai sa nu se mai ducă bărbații la muncă să stea acasă să dea atenție femeii ca sa nu plece cu altul și trăiesc cu aer dacă nu mai muncește, de ce nu. Cum e posibil să ii găsiți scuze femeii ăleia, nu va înțeleg, nu aveți inimă. Ia sa analizam puțin, ce putea ea sa facă dacă era o femeie decentă si nu o animală în călduri : ar fi putut să vorbească cu el înainte sa înșele, sa îi spună cap-coadă tot ce nu ii convine, sexual, sau din toate punctele de vedere, comunicau frumos ca oamenii, mergeau si la terapie de cuplu dacă era cazul, dacă nu rezolvau nimic, tot nu avea dreptul sa înșele, se ducea de tot si gata dacă nu ii mai convenea, fiecare pe drumul lui, ma omori cu asta cu 9 ani, dacă 2 persoane au trecut de pragul de 8, 9 ani de relație, gata, înseamnă ca sunt legați cu cătușe pe viață? Nu, nu mai merge, gata, aia e. Monotonia, plictiseala, faptul ca nu-i satisfăcută, astea sunt motive de despărțire, nu de înșelat.
Dacă multe persoane, femei/bărbați înșela fără sa fie prinși nu înseamnă ca este si normal, din nou, nu suntem animale, suntem mamifere dar avem rațiune, creier, unii monogami, alții poligami, cei poligami să spună asta de la început, să stie omul in ce relație se bagă, nu sa își bată joc de sufletul si anii unui monogam.
Whatever, noi nu pare sa rezonam deloc aici, o ți pe a ta si oricum nu ai dreptate, nu este o gândire sănătoasă. Dacă ar fi după tine toate cuplurile ar trebui să înșele că e normal, biologic, ar trebui sa se f. toată lumea cu toată lumea...
Și dacă se căsătoreau și apărea chestia asta, ce făceau?
Că îi încurca birocrația.
Salut! Cu siguranță povestea e mult mai complexă decât ar putea fi pusă în cuvinte, mai ales sub forma unui rezumat al unei întrebări. Cu siguranță se simte îngrozitor așa ceva, știu asta pentru că am trăit-o. Ce vreau să știi e că tot ceea ce simți acum e valid, oricât de intens ți s-ar părea că e, așa și e. E dificil să mă pronunț după un rezumat simplu și sunt mulți factori de luat în considerare, cel mai probabil o discuție ar fi mult mai eficientă. Ce aș putea spune e că da, cu siguranță infidelitatea apare atunci când lucrurile nu funcționeazăz doar n-o să apară așa pur și simplu. Asta nu înseamnă că e o scuză în opinia mea deși suntem oameni, facem greșeli. Spune ceva despre cel care este trădat pentru că a simțit destul de târziu, spune ceva și despre cel care trădează pentru că n-a vorbit despre ce nu funcționează și ce îl nemulțumește. Așa că e un subiect complex pe care aș vrea să-l abordez cu tine într-o discuție dacă vrei și tu. Ți-am lăsat contactul meu într-o felicitare aici pe TPU.
E clar ca dorința ei de a fi validată de altul te-a dărâmat și e cea mai rea trădare. sau nu!
Poate ai de câștigat din asta.
Nu ai apucat să te însori, așadar ia-o ca pe un fapt pozitiv.
Motivele ei pot diverse:
Ori îi place pur și umplu aventura și nu pune preț pe fidelitate, ori de-a lungul anilor ai neglijat-o fără să-ți dai seama și nu ai dus jocurile în pat cum și le-ar fi dorit și ea. De obicei acestea se discută și e nevoie de comunicare în timp, nu doar faci sex mecanic regulat si atât.
Eu aș zice să te aduni, fii stăpân pe propriile sentimente și temeri, discută cu ea serios și clar. Dacă simți măcar o fărâmă de minciună sau evitare din partea ei, dacă nu îți ofera măcar un motiv 100% credibil pentru care te-a înșelat, pune finish ca și o viață frumoasă înainte și sigur nu ai vrea să o petreci cu o femeie care te împarte și cu alții. Vei găsi o persoană cu care să îți viața și încrederea și dacă înveți ce trebuie din experiența la final tu vei fi cel câștigat!
Iar vina doamna Violeta si da vina pe barbat, nu asculta ce spune campioana zilei asta care nu are absolut nimic de facut toata viata ei decat sa vina aici si sa urasca barbatii in majoritatea cazurilor... pleaca si fa-ti viata ca lumea este plina de persone nerecunoscatoare.
KatiMe27 întreabă: