Desparte-te de ea. Din moment ce îi urmărește și apreciază toate că caturile, e clar că încă simte ceva pentru el sau încă speră ca el să o facă. În mod normal n-ar trebui să-ți pese cui dă like-uri, dar în cazul ăsta ești îndreptățit.
Dar evident că n-o să te desparți de ea, pentru că tu încă crezi că tu ești alesul.
Un sfat?
Fii barbat si da cu pumnul in masa.
Ba, nu inteleg, cum puteti fi atat de pampalai frate sa blocati o persoana anume, cu care stiti bine ca nu aveti de-a face, doar pentru ca printesa de langa voi vrea s-o blocati?
Cati ani ai?
Daca ai peste 18, inseamna ca ai o atitudine de **** bleaga.
Spune-i ca are doua variante :
1.Ori il blocheaza pe fostul
2.Ori va despartiti, nu te supara, dar din timp ce este doar un simplu block, ce o poate manca atat de tare?
Daca crezi ca nu esti in stare sa va despartiti, deblocheaza toate fetele blocate si jucati-va de-a pisica si soarecele, ca pana la urma, asta e.
Fii ma barbat in **** mea si impune-te in fata ei, daca o lasi asa, in curand nici la o bere cu baietii n-o sa mergi si nu scuza chestia asta cum ca n-ai prieteni, crede-ma ai.
Si degeaba imi zici ca n-o sa fie asa, ca nu se poate, cunosc fetele de genul, sunt foarte posesive si geloase, iar cu timpul de la un simplu block vei ajunge la "Cristina si Cristinel".
Trimite-o inapoi la el, se vede ca pe tine te tine de ''fraierica''.Cum sa faca asa ceva? A terminat relatia cu el, deci adio si nu am cuvinte.La ce mai da like-ri si adoruri si alte chestii? Maine-poimaine o sa se vada cu el pe ascuns, tu nu vezi ca putin ii pasa de parerile tale? Ori e cu tine, ori duca-se invartindu-se la fostul.Iar tu de ce accepti situatia asta? Fii barbat, spune-i ca e libera sa plece, ca tu nu ai nevoie de asemenea ''iubita''. Succes!
anonim_4396 întreabă: