Sincer am trecut si eu prin asta acum ceva timp.Si prietenul meu mi-a spus ca numai simte nimic pentru mine si ca este mai bine ca fiecare sa isi vada de drumul sau. Dupa 4 luni jumate am fost surprinsa sa vad ca a venit la mine, spunand ca a fost o greseala ce a facut. Oricum la noi nu a mai tinut relatie mult si ne-am despartit definitiv.
Deci incearca in primul rand sa fi tare.Este greu cand persoana pe care o iubim numai simte nimic pentru noi. Poate este confuza, poate trece prin ceva probleme, s-au poate trebuie sa isi puna ordine in ganduri.Asteapta si vezi ce se va mai intampla.Stii ca este si o vorba"daca iubesti o persoana las-o sa plece, daca se intoarce este a ta, daca nu inseamna ca nu inseamna ca nu ai avut-o niciodata". Daca te iubeste cu siguranta va reveni inapoi oricat de mult timp ar trece.Totul este sa ai doar rabdare. Timpul vindeca orice!
Bafta
Va multumesc la toti pentru raspunsuri. O sa incerc sa fiu tare chiar daca inima mea e la ea. O sa incerc sa traiesc farra ea
Scuze ca revin asa tarziu dar zi-mi te rog dupa parerea ta! Sa o mai sun? sa o mai caut?
Parerea mea ca ar trebui sa iti asculti inima si sa faci ce simti tu. Daca tu simti nevoia sa o suni sa mai vorbesti cu ea o poti suna dar sa ai grija sa nu iti faci tu mai mult rau avand in vedere ca ai spus ca ea numai simte nimic pentru tine.Mai poti astepta sa mai treaca putin timp pana iesi din aceasta stare pentru a nu suferi iar.
Baftaa
Ar trebui sa o lasi sa n.o mai cauti si sa-ti cauti o perioada alta activitate si dupa 2 ani e putin probabil sa nu te caute ea, o sa vezi ca o sa te sune, o sa te verifice si pana la urma poate va impacati. Vezi incearca sa nu pari un disperat
Respecta-i dorinta si asa te vei respecta in primul rand pe tine. Dragoste cu sila nu se poate.
Depinde de cine a facut-o sa simta asa, nu e singura, la toti se intampla. Omul e inconstant
Pai asa brusc ti-a spus? Asa "peste noapte" nu mai simte nimic? ori ai facut tu ceva, ori are ea pe altcineva, ori are vreo problema. E posibil sa se fi plictisit dar totusi, trebuie' sa existe o explicatie. Ar trebuie sa vorbesti cu ea si sa-ti spuna de la ce a ajuns sa simta asa. Intr-un final oricare ar fi motivul ei (rau sau bun) daca nu va mai vrea sa continue cu tine nu prea ai ce sa faci.
Ar trebui so lasi in pace ea posibil s-a creada ca tu esti nebun dupa dinsa si isi arata mofturile.Eu cind cineva ma refuza sau imi da papucii intrerup orice contact cu persoana respectiva si dupa un timp ele singure incep a reface legatura.Ele asa asteapta c-a sa para cas de necucerit(nu spun asta depre toate fetele ci o mare parte din ele fac asa).
Itreabo de ce sentimentul de iubire dintre voi doi a disparut, dar daca nu merge incearca sa o sustii in continuare, fiindui un prieten foarte bun
Chiar daca ti se pare greu acum trebuie sa o lasi sa plece. Poti sa-i fi in continuare prieten si sa o sustii. Poate ca acum e doar confuza si isi va da seama de greseala. E important ca in aceasta perioada sa nu o suni in disperare sa o urmaresti sau chestii de genul acesta, altfel cu siguranta o vei pierde. Bafta
Cel mai bine este sa o lasi in pace, ti-a spus ca numai simte nimic pentru tine? Trebuie sa accepti asta si sa mergi inainte!
linarkfts întreabă: