Hahaha ce penibil, spune-i ma! Cum adica te pune sa te pis pe burta ei! Nu ii este putin scarba!
Omfg Are fantezii, nasoale. Hmm, vezi poate e ceva hibrid, sau poate se va transforma in caine, sau poate e mutant. Sau poate vrea doar sa se distreze, las-o sa vezi la ce extrema ajunge. Good luck. >
Pe bune,cred ca ori exagerezi, ori o iei tu prea in serios, ori nu ai ce face si te-ai gandit sa pui o intrebare absurda.Pentru ce sa-ti faci nevoile pe burta ei? Nu inteleg de ce ti-ar cere asta.Chestia cu scarpinatul pe burtica, poate e una dintre placerile ei.Si mie imi place sa fiu scarpinata pe spate si sa fiu mangaiata pe burta.Acum serios vorbesc si nu, nu sunt caine! Sa-ti manance osul? Ia vezi...o vrea sa-ti faca sex oral, i-ai dat voie sa incerce? Si in plus daca esti atat de nedumerit de ce nu o intrebi chiar pe ea daca ii place mancarea de caine si de ce se poarta asa? Dar pe bune...cred ca exagerezi.
Os inseamna penisul tau. vrea sa iti faca sex oral.dar nu te ingrijora ca face asa ca vrea sa te satisfaca. poti sa-i spui ca nu iti place ce face