Bun.ma bucur ca exista o astfel de incredere intre voi doi, de fapt intre voi trei.cat de a deschide subiectul...este bine sa initiezi tu o conversatie cu prietena ta, deoarece privind lucrurile din perspectiva ei se afla intr-o postura absolut jenanta, stanjenitoare combinata cu sentimente de vinovatie fata de tine. drept urmare prefera sa se distanteze de voi, frumos din partea ei.
iesi cu ea la o cafea si spune-i toate aceste lucruri(exact asa cum ne-ai spus noua utilizatorilor TPU).de preferat este va aflati pe un teren neutru, cum ar fi o cafenea, terasa si nu acasa la tine sau la ea pentru nu a stanjenii si mai mult situatia.
Buna,nu stiu ce varsta aveti toti trei dar, din cele spuse de tine presupun ca suntenti in perioada adolescentina.
Problema este in felul urmator...tu ai un iubit cu care se presupune ca esti fericita, multumita, implinita.Pe de alta parte exista prietena ta care il place, ma rog care este indragostita de iubitul tau.Iar tu esti prinsa la mijloc si nu vrei sa o pierzi pe ea...dar el, iubitul tau cum ramane?! ai incredere in el? Spui ca nu te va trada ea, dar el? ai baga mana in foc pentru asta?
In plus intr-o prietenie iubitul/iubita sunt sfinte.Adica nu filtrezi cu iubitul prietenei tale(asta pentru ca spui ca observi cum se comporta in prezenta lui). Chiar daca o face fara sa vrea tot "filtrat" se numeste.
Poarta o discutie serioasa cu amandoi, pentru ca mai tarziu sa nu fi tu cea ranita...si fara iubit si fara prietena ta.Bafta!
Salut)) am vrut sa-ti multumesc pentru raspuns tau si sa concretizez citeva lucruri ca sa ma fac inteleasa mai bine. Deci, in iubitul meu am incredere, ca si in ea. Imi cunosc bine prietena si vad cum prefera sa se distantieze de mine in loc sa vb despre asta si astfel nu stiu cum sa deschid eu prima discutia vorbindu-i despre el((
Bun.ma bucur ca exista o astfel de incredere intre voi doi, de fapt intre voi trei.cat de a deschide subiectul...este bine sa initiezi tu o conversatie cu prietena ta, deoarece privind lucrurile din perspectiva ei se afla intr-o postura absolut jenanta, stanjenitoare combinata cu sentimente de vinovatie fata de tine. drept urmare prefera sa se distanteze de voi, frumos din partea ei.
iesi cu ea la o cafea si spune-i toate aceste lucruri(exact asa cum ne-ai spus noua utilizatorilor TPU).de preferat este va aflati pe un teren neutru, cum ar fi o cafenea, terasa si nu acasa la tine sau la ea pentru nu a stanjenii si mai mult situatia.
Daca sunteti prietene bun, vorbiti intre voi si ajungeti la o concluzie, in alt mod poti sa ii prezinti un alt baiat prietenei tale si de acolo poate in va uita pe iubitul tau... Sper ca te-am ajutat